Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, pasik plusz izgalom van, ha már foglalt a másik, ilyenkor megpróbálsz jobb lenni, a szexben?
Figyelt kérdés
volt már, hogy direkt lebuktatott a szerető? sztorikat is kérek röviden, vagy hosszan isjan. 16. 17:37
11/13 anonim válasza:
Igen,plusz izgalom,próbálok jobb lenni.Nem buktatott le,de mégis majdnem lebuktunk mert terhes lett a feleség...
12/13 anonim válasza:
A párommal nem párkapcsolatnak indultunk, csak szexelni jártunk össze eleinte. Mind a ketten szinglik voltunk amúgy, voltunk másokkal is amúgy, kis egyéjszakásik meg ilyenek.
És hát megtudtam, hogy neki van más is rajtam kívül, akivel többet jár össze, nem csak ilyen egyszeri. Na én onnantól mindig tettem róla, hogy azért másnap látszódjon, hogy amúgy vagyok neki. :D Ha fenekeltem, akkor kapott 1-1 nagyobbat, hogy nyoma legyen, megharaptam a cicijét, a combját, stb. :D
Aztán mindig mesélte, hogy a pasiknak feltűnt a kis trükk, nem akarják utána. De utána inkább hozzám jött többet:D
13/13 anonim válasza:
Azt a k@rva mennyi jellemtelen tetűláda lakik ezen a bolygón..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!