Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeknek sosincs olyan "kedvük" kapcsolatban, hogy hú most előveszem neki és kiverem a farkát...?!
Persze, hogy van. Ha épp tudom, hogy aznap nem lesz kedvem semmihez, simánkiverem vagy kielégítem szájjal.
Bár nálunk ez oda-vissza megy. Ha neki nincs kedve lefeküdni, ő elégít ki engem.
A kapcsolatunk elején kialakult egy szokásunk, hogy a feleségem (akkor még barátnőm) minden este kényeztet kézzel vagy szájjal. Ezt egyébként az előző meg az azt megelőző kapcsolatában is így csinálta, szóval beismerem, szimplán mázlim volt, és nem nagyon tiltakoztam ellene.
Viszonzást egyáltalán nem vár, sőt, az elején le is szögeztük, hogy neki hetente max 1-2-szer van igénye szexre, nem mindennap.
Aztán az évek során egyre több lett a munka és a fáradtság, szerencsére ez az esti rituálé megmaradt, de sajnos idővel az orális szexhez már nincs kedve mindennap és ha kézzel csinálja, és nem élvezek el gyorsan, hamarabb megunja, mint régen. Vettünk egy műpuncit, azzal csinálja, és egy vibrátoros cuccot, amivel kb 1 perc és elélvezek. Ez úgy néz ki hogy este mikor megfürdött és befekszik az ágyba valamit olvasgatni, odafekszek mellé, ő meg előveszi az éjjeli szekrényből a farok vibrátort, kicsit síkozsítózza a farkamat, szóval fel-alá húz egy-kettőt, aztán rárarakja a farkamra, rángatja fél percig, élvezek egy nagyot.. leveszi, én viszem elmosni a cuccot, ő meg olvassa a könyvét és elalszik miközben én lezuhanyzok. Néha azt gondolom ez kicsit "lapos" de legalább mindig elélvezek meg néha megjön a kedve egy kis hancúrozáshoz, vagy hogy viszonozzam kézzel/szájjal.
olyan hogy kiverem, nem. De olyan sokszor, hogy csak úgy leszopom, vagy megkérdezem, szeretné-e hogy leszopjam, vagy megkérem hogy verje ki magának előttem és élvezzen az arcomra.
De én nem szoktam neki csak kiverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!