Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Silverfox30 kérdése:
Van olyan hölgy aki sosem maszturbált?
Figyelt kérdés
Vagy probálta de nem jött be neki! Vagy az ismeretségi körében ismer ilyet. Mert nem hiszem el, hogy a feleségemnek ez sose jött be!jan. 14. 15:57
1/9 anonim válasza:
Én is hallottam már ilyenről a baráti körömben. A volt pasija mesélte, hogy a csajszinak nagyon alacsony a libidója.
2/9 anonim válasza:
21 évesen próbáltam először. Egy ideig érdekes volt de aztán rájöttem inkább kellemetlen érzés, mint jó. Biztos rosszul csinálom. De a szexet élvezem
4/9 Prókátor válasza:
A feleségem is jól elvolt/van nélküle és olyan lány ismerősöm is van, aki próbálta, de nem jött be neki, és inkább hagyja a csudába. De a barátjával jól el szokott lenni.
5/9 anonim válasza:
Én is csak mítosz szintén hallottam. De elméletileg sok feleség is frigid lesz egy idő után. Hát akkor? 😅
6/9 A kérdező kommentje:
A feleségem szereti a kukit és könnyen elmegy. 1-2 perc is elég neki! De állítása szerint soha nem maszturbált, vagyis probálta de nem jött be neki!
jan. 14. 17:24
9/9 anonim válasza:
Sztem pedig szinte minden nő is csinálja,csak inkább másnak,de lehet,még magának sem vallja be.
Én szingli pasiként bizton állítom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!