Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vagina szűk, vagy a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vagina szűk, vagy a pénisz túl vastag, ha nem tudunk szexelni? Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

#vaginizmus #pénisz túl vastag
2024. jan. 12. 13:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Létezik vaginizmus, de az egy speciális nőgyógyászati betegség. Keresse fel a nőgyógyászát - utána neked kell eldöntened hogy bízol-e benne, hogy elhidd amit mond.
2024. jan. 12. 14:34
 12/49 A kérdező kommentje:
Egész nap itthon ül. Bár dugatná mafát, attól legalább kitágulna. De azért én is kérdezek valamit: Mit gondoltok, hogy azt a 2 gyereket hogyan csináltuk? Na, most ahhoz képest az ujjamat, amiben csont van, olyan erővel kell befeszíteni, hogy ezt én magam sem tudom elhinni, hogy igaz. Körülbelül akkora a nyílása, mint a fülem.
2024. jan. 12. 14:37
 13/49 anonim ***** válasza:
71%
12. Anal? Oral?
2024. jan. 12. 14:41
 14/49 anonim ***** válasza:
#12 ha erőlteted csak rosszabb lesz! Még több negatív "élmény" fogja érni amitől még nehezebben fogja magát elengedni. Nyald ki és sz.pasd le, vagy toljátok púzóba :)
2024. jan. 12. 14:42
 15/49 anonim ***** válasza:
53%
12. Állj! Ha van 2 gyerek, akkor ez önvédelmi folyamat. Nem akar szaporodni. Ennek annyi, másik nő kell!
2024. jan. 12. 14:43
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szexuálisan nem kíván már.

Volt ilyen exem.

Átlag méretem van, sose működött a dolog rendesen.

Állandóan azzal jött, hogy túl nagy vagyok neki, meg hogy fáj, stb

Majd ex lett, összejött egy másik pasival, akinek 20/6 a farka.

Na azzal no fájdalom, semmi probléma.

Egyszerűen belé szerelmes, belém meg sose volt az. Igazából elrabolt az életemből 6 évet.

Ez szimplán erről szól, vannak nők akiknek kell az érzelem, vannak akiknek meg nem.

Neki kellett, de felém nem volt meg.

Igazából ennyi.

Mielőtt jönnek a kérdések, hogy honnan tudom az új farok méretét:

Az összes exemmel jóban vagyok, beszélgetünk szexuális témákról.

Ez az ex volt az egyetlen, aki szeretett farka méricskélni, szóval ennyi a sztori

2024. jan. 12. 14:43
 17/49 A kérdező kommentje:
#16: Pontosan ez van. Pedig nem is nagyobbak az átlagosnál a méreteim. Inkább az a baj, hogy puhább, mint régen. (Nyeglik -bicsaklik). Már csak az ujjaimmal bírnám beletömködni, ha engedné.
2024. jan. 12. 14:50
 18/49 Micimacko67 ***** válasza:
#Kérdező, mit értettél ez alatt a mondatod alatt? "Azt hazudja nekem, hogy a kürettől nőtt össze neki odabent valamije." A küret az abortuszt vagy egészségügyi kaparást jelent! Ha valóban volt ilyenje, akkor valószínűsíthető akár lelki/idegi oka is lehet a dolognak!
2024. jan. 12. 14:57
 19/49 anonim ***** válasza:

És pontosan azért puháb, és nyeklik nyaklik, mert már tudod, hogy ez csak egy újabb szenvedés, amiből szex úgysem lesz.

Ez volt nálunk is. Elkezdtem szeretőt tartani. Ez volt a megoldás, utána meg nyilván szét váltunk.

2024. jan. 12. 14:58
 20/49 A kérdező kommentje:
#18 Valami polip volt a méhszájon. Azzal küldték a klinikára. Altatásban végezték, azt mondja. Mert vérzési rendellenességei voltak, azért fordult akkor nőgyógyászhoz. Azóta nem volt többé küztünk szex. Arra fogja, azért nincs szex, mert nekem nem 100 - as a merevedésem. Írattam fel Viagrát. Azzal meg Jaj-jaj fáj, ne! Akkor most melyikünk miatt nem lehet szexelni, már évek óta?
2024. jan. 12. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!