Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan férfivel dolgotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan férfivel dolgotok, aki ha belementetek az általa rajongott fétisbe kb azonnal elsült? :O

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha pl láb fétises a csávó, és az x-dik alkalommal megengeded neki hogy nyalja, vagy a szájába vagye a lábad, majd durr már el is megy?

Én jártam már így :(

Akkor volt olyan aki pl a harisnyámmal volt így, buli után hazaértünk szexeltünk, ami egészen jó volt mindaddig, míg le nem vette a cipőmet, és mondta olyan jó illata van a lábadnak és puff...felsült.

Akkor volt olyan aki már attól elment, ha kicsit lejebb engedtem a szerszámot a számban.

Egy hosszabb kapcsolatomban pedig az análra volt rákattanva az akkori párom, ebgedtem neki végül, majd kb 10 mp-ig tartott az egész...

Azon vagyok, hogy felesleges a fétiseknek engedni, hisz pikk pakk vége akkor a szexnek, neki jó az oké, én meg így jártam ha nem tudtam elmenni?

jan. 12. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

En popsi fetises vagyok

Ahogy hozza erek a hátsólyukhoz ujjal vagy elkezdem nyalni vagy ha berakom azonnal felall es azonnal elveznek is el

Volt olyan h puncit dugtam lovagloba kozbe ujjamat bedugtam hatra abba pillanatba elveztem el

jan. 17. 10:05
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem én is pillanatok alatt elélveznék egy harisnyás csajszival. De csak eleinte, később biztos vissza bírnám tartani.
jan. 17. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szexben mindenre igaz, hogy ha az ember nagyon vágyik rá de ritkán csinálja, akkor pillanatok alatt el tud élvezni, ha egyszer mégis hozzájut. Aztán jó esetben a gyakoriság növekedésével csökken az "újdonság faktor" és tovább bírja a delikvens. Ez olyasmi, mint az első szex a régóta vágyott nővel.
jan. 17. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
nálatok egy (önző) menet van... és vége?
jan. 24. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Hat a buli utani izzadt harisnyadtol en is hamar elsulnek! Ugyanitt harisnyat vennek! :D
jan. 27. 21:04
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
A bulis labszagos harisnyadtol pillanat alatt elspriccelnek🤤🤤
jan. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!