Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan férfivel dolgotok, aki ha belementetek az általa rajongott fétisbe kb azonnal elsült? :O
Arra gondolok, hogy ha pl láb fétises a csávó, és az x-dik alkalommal megengeded neki hogy nyalja, vagy a szájába vagye a lábad, majd durr már el is megy?
Én jártam már így :(
Akkor volt olyan aki pl a harisnyámmal volt így, buli után hazaértünk szexeltünk, ami egészen jó volt mindaddig, míg le nem vette a cipőmet, és mondta olyan jó illata van a lábadnak és puff...felsült.
Akkor volt olyan aki már attól elment, ha kicsit lejebb engedtem a szerszámot a számban.
Egy hosszabb kapcsolatomban pedig az análra volt rákattanva az akkori párom, ebgedtem neki végül, majd kb 10 mp-ig tartott az egész...
Azon vagyok, hogy felesleges a fétiseknek engedni, hisz pikk pakk vége akkor a szexnek, neki jó az oké, én meg így jártam ha nem tudtam elmenni?
En popsi fetises vagyok
Ahogy hozza erek a hátsólyukhoz ujjal vagy elkezdem nyalni vagy ha berakom azonnal felall es azonnal elveznek is el
Volt olyan h puncit dugtam lovagloba kozbe ujjamat bedugtam hatra abba pillanatba elveztem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!