Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak férfiak! Itteni szextapasztalatok?
Anno 2008 körül ismerkedtem meg itt egy lánnyal. Első pillanatra beleszerettem mert akkor még ment a Windows live messenger pcn és ő ajánlotta fel hogy inkább ott beszélgessünk. Pár nap beszélgetés után amikor neki is szimpatikussá váltam kapcsoltunk webcamot és órák teltek el úgy hogy az ágyban fekve néztük egymást mint Harry potter azt a b*zi tükröt a szüleivel...
Sajnos messze lakott nagyon de amikor találkoztunk szinte szó szerint felfaltuk egymást. Én akkor még 20 se voltam ő meg még végzős a gimiben... szóval gyerekszerelem.
Sajnos amilyen hirtelen érkezett annyira gyorsan távozott. Örök sebet tépve a lelkemen. Mai napig eszembe jut és hiányzik :( De fergeteges volt minden pillanat vele
2 barátnőm volt innen.
Részleteket nem mondok.
Első év 1
Második év 2
Harmadik év 1, plussz a párkapcsolat!
Az egyikkel 2 hét kb
A többiekkel 1-2 hónap
A párkapcsolatos csajjal egy évig beszéltünk, mire találkoztunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!