Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20év körüli tinik vagy 30as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20év körüli tinik vagy 30as korosztály a bevállalósabb szexben?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok,fejtsétek ki,tapasztalat alapján
2024. jan. 10. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, embere válogatja. Mindkét korosztály ugyanazért tud bevállalósabb lenni: a 20-asok azért, mert még nem próbálták és nem tudják, a 30-asok meg már próbálták és tudják (ha jó).
2024. jan. 10. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
A 30-as nőnél már csak a 40-esek bevállalósabbak! Tiniként és huszonévesen is sokmindent kipróbálnak, de egy harmincas csaj már "gátlástalan". Jó értelemben.
2024. jan. 10. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem korfüggő. Ez emberfüggő. Valaki még 40 évesen is ugyanolyan, tehát nem bevállalós egyáltalán, és van olyan csaj, aki már 15-16 évesen több mindenben is benne van.
2024. jan. 10. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:

A 40+ osok a legbeválalósabbak.

A 30 alatti korosztály számomra fantáziátlan, és nem tudja magát normálisan elengedni, mint ahogyan elmondani azt sem, hogy mire vágyik, mit szeret.

Ha megkérdezed, mondja a kötelező kliséket

Nyilván van kivétel, de vele még nem találkoztam.

2024. jan. 10. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva sokkal fantáziadúsabb vagyok és több mindent kipróbáltam 30 fölött mint anno huszonévesen.
2024. jan. 10. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyén és NEM korfüggő. Egyetlen apró összefüggés lehet - bizonyos életkor felett az ember kezdi egyre jobban elengedni hogy az élete a láthatatlan elvárásoknak történő megfelelésről szóljon.
2024. jan. 10. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:

53 eves holgyel volt alkalmi kapcsolatom ő mindent megengedet imádtam vele lenni

30/F

2024. jan. 11. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
20-asok király, 30-asok kicsit elaludtak szexualitás terén, 40-essel még nem volt dolgom :(
2024. jan. 11. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Így 70 különböző nő után azt tudom mondani:

10-en évesek: félénkek, általában kislányok nagy szájjal. Technika 0, viszont hatalmasakat tudnak nyögni.

20-on évesek: itt már ki lehet fogni jókat. Jellemzően külsővel hódítanak. Eltérő tapasztalatok, sokszor félénkek viszont kíváncsiak.

30asok: A legtöbb partnerem ebből a korosztályból került ki. Már ismerik a testüket, 1-2 kivétellel. Egyenrangúnak tekintenek az ágyban, elvárják hogy teljesíts. A legtöbbüknek ebből a korosztályból volt orgazmusa.

40esek: Sok el elhanyagult kisgyerekes anyuka. Tehát kiéhezettek, sokszor kicsit szégyenlősek mert rég voltak pasival. Pár perc alatt is el tudnak élvezni és mindent bevetnek hogy megmutassák, még partiban vannak.

50esek: Ki lehet fogni jókat, de aki már a változókor közelében van, újra szégyellősebb lesz a megváltozott teste miatt. Egyébként bevállalósak, alap a mélytorkozás, lenyelés, bármi. Örömet akarnak okozni, a saját élvezetük árán is

2024. jan. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!