Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasi elmondaná ezt a többi (férfi) munkatársának?
Figyelt kérdés
Tegyük fel lefeküdnétek valakivel a cégnél, aki több kollegátoknak is bejön. A többi pasinak elmondanátok a munkahelyeteken?jan. 10. 16:03
11/17 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet és a lány mondta el a nagyszerű kolléganőinek, én egy szót sem szóltam senkinek.
12/17 anonim válasza:
11
De ha rákérdeztek volna, te elmondtad volna nekik?
13/17 anonim válasza:
#12: Nem. Nemcsak azért mert olyan diszkrét vagyok (egyébként de), ott dolgozott az anyám is, aki szuper jóban volt a barátnőmmel. Szerencsére az anyám viszont nem mondta el a csajomnak, hogy megdugtam a titkárnőt.
14/17 anonim válasza:
Fél évig dugtam. Persze munkahelyen kívűl. Soha senki nem tudta meg.
15/17 anonim válasza:
Kérdező: az 1 azért nem eredmény mert abba kíváncsisagból is belemegy valaki ha többször akarja után akkor jó volt számára.
16/17 xKakashix válasza:
Volt ilyen eset, hogy lefeküdtem egy milf kolleganőmmel akit több kollegám is megdu*ott volna, mivel volt róla szó, esélytelen hogy elmondjam bárkinek is, 1 az hogy nagyon hamar elterjedne és nem akarok a pletyka tárgya lenni, 2 csak bonyodalom lenne belőle.
17/17 anonim válasza:
Igazából megalázod a nőt azzal ha jár a pofád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!