Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a sok "Lányok" -kal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "Lányok" -kal kezdődő kérdés? Ezek a kisfiúk itt mind -mind csak ismerkedni akarnak? Csak mert nekem férfi létemre az itt feltett kérdések 99% - át nem is illene elolvasnom.

Figyelt kérdés

2024. jan. 10. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Írjál neki úgy mintha lány lennél és meglátod.

Kapni fogod privát üzeneteket.

2024. jan. 10. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, aki a valóságban egy nyomi (mind külsőre, mind belsőre), annak már csak ez az oldal maradt (ja nem) :D

Én is sokszor leírtam már ezeknek az embereknek, hogy ez nem társkereső.

Leszarják, de ha egy lány ír valamit, akkor már mennek is rá, megy a privát üzengetés, és ezt onnan tudom, hogy egyszer én is kipróbáltam ezt, írtam egy ilyen lányok van kedvetek ismerkedni? kérdéshez nőnek kiadva magamat, és konkrétan nem telt el 10 perc sem, de már 6 privátot kaptam.

Ezeknek mindegy, csak nő legyen, mert kivannak éhezve, nekik a való életben nincs sikerük a nőknél.

2024. jan. 10. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mi a kérdés, a lényeg, hogy lányok válaszoljanak rá, mert akkor rájuk lehet írni. Akit zavar, hogy privát üzeneteket kap, keressen olyan oldalt, ahol nincs erre lehetőség, vagy egyszerűen hagyja figyelmen kívül a beérkező üzeneteket!
2024. jan. 10. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is már kinőttem a lány kategóriából, de ha nőknek szól a kérdés, vagy csak általánosan nemtől függetlenül, akkor is a 18 éves kisfiúk írogatnak privátokat. Nyílván nem azért, mert értelmes beszélgetésre akarnak invitálni.
2024. jan. 11. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!