Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó méret 25 évesen a 19centi hosszú pénisz és az olyan vastagság mint a 2 decis royál votka üvege?
Hát nekem ez nem tűnik normális kérdésnek, de lehet velem van a baj:(
Amúgy furcsa, hogy miért a royal vodkához (d, nem t!) méred magadat.
Tudod nem a helyesírás a probléma a kérdéssel, azt igazából csak mellékesen megjegyeztem (4es vagyok).
A probléma az, hogy provokálsz, uszítasz embereket. Beszélsz itt 19 centis péniszekről, meg vodkás üveg vastagságokról, és akkor valaki rákattint, látja ezt és azt gondolja, "basszus nekem csak 14,5 centi, ezek meg itt 19-el panaszkodnak, biztos a szemét nők miatt van, mert nekik semmi sem elég, kezdjük el utálni őket".
Hogy a legtöbb pasinak hosszúság, kerület mekkora, fogalmam sincs, lehet hogy neked van. Hogy a nők tisztában vannak-e ezekkel az adatokkal azt amúgy nagyon erősen kétlem, azt meg főleg, hogy érdekli-e őket.
Ha meg tényleg nem akartál provokálni, akkor bocsánat, hogy megvádoltalak vele (nekem a 19 centizés annak tűnt).
Nekem 18 évesen 26 centi hosszú és olyan vastag, mint a 7 decis finlandia VOTKA üvege, és odavannak érte a nők, úgyhogy elbújhacc! 😆 [link]
De most tényleg, mire jók ezek a kérdések? Itt akarsz dicsekedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!