Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Megnéznétek ahogy a férjetek másik nővel dug?
Figyelt kérdés
jan. 9. 18:09
12/19 anonim válasza:
A húgommal együtt szoktunk hármasozni, szóval láttam már párszor ilyet :)
13/19 anonim válasza:
Felkötném magam. Nem vagyok ilyen erős lelkileg
14/19 anonim válasza:
10. Szerintem nekünk 3an..vag 4en beszélgetnünk kellene.;)
16/19 anonim válasza:
#10: ha ez igaz, ez nagyon durva, hogy a titokban tartott szeretőjével kellett volna egymást nyalnotok-falnotok, miközben ő remekül szórakozik. Sok cifra dolgot megéltem, láttam, hallottam, de ez nagyon ott van.
17/19 anonim válasza:
Nem. A nyitott kapcsolat hive vagyok, de attol meg szembesiteni a masikat pocsek.
18/19 anonim válasza:
Azt nem, viszont azt nagyon izgató volt nézni, amikor egy szamarat dugott meg a szemem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!