Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha kérnè a baràtnőtök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha kérnè a baràtnőtök, hogy minden szájbaélvezés után csòkolòzzatok, megtennètek?

Figyelt kérdés
De úgy, hogy nem nyelte le a, spermát, hanem mindd a szájában van.
jan. 9. 16:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Kérte már, megtettem, sosem tartottam undinak, ugyanakkor tudom, hogy a többség nem csinálná.
jan. 9. 17:13
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Ha ő is csókolózik velem, miután tocsogósra nyaltam a punciját, akkor simán :D

De egyébként mi abban állapodtunk meg a feleségemmel, hogy a másik íze beindít minket, de a sajátunkat minél kevésbé szeretnénk érezni

jan. 9. 17:17
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
Dehogyis,kizárt.Amúgy se élvezek a szájába a barátnőmnek.
jan. 9. 17:30
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Gyakran van ez, meg ki is nyalom belőle, róla.
jan. 9. 17:31
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Ha ez a "feltétele" a szájba élveznésnek akkor üsse kavics megy majd helyette az arcára 😂😂😂
jan. 9. 18:02
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Persze hogy megtenném !
jan. 9. 18:09
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Az a sajátom, nincs vele gondom.

No meg... hamár engedi, akkor tudjam jó e neki avagy rosz.

jan. 9. 18:20
 18/25 anonim ***** válasza:
69%
Én nem élvezek a szájába, de én sem kérek belőle. Win-win. 33F
jan. 9. 19:24
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
Simán. Sőt, kifejezetten izgató spermás szájjal a csók. Punciból is szeretem kinyalni 😛
jan. 9. 22:15
 20/25 anonim ***** válasza:
46%

Természetesen. Kérnie sem kell. Ha a feleségem szájában élvezek el ez a részemről alap, hogy rögtön utánna hosszan csókolózunk úgy, hogy az ondóm a szájában van. Ez annyira bepörget mindkettőnket, hogy közben merevedés vesztés nélkül rakom is a puncijába a farkam egy újabb kiadós dugásra.

Meg egyébként sincs semmi bajom a saját ondóm ízével, álagával sem.

[link]

Talán ez a kis videó jellemzi részben azt, hogy mit is jelent az, hogy rendben vagy magaddal és a feleségeddel, partnereddel is. Tehát ha szájbaélvezés után nem csókol a férfi, szerintem nem is szereti azt a nőt, és saját magával sincs rendben. Mint ahogy az a nő sem szereti a férfit akinek problémája van azzal, hogy a férfi a szájában élvezzen el.

jan. 10. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!