Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt cuckold párok?
Figyelt kérdés
jan. 9. 06:37
1/9 anonim válasza:
Szia. Ha már az cuckoldnak számít, hogy nem folyamatosan vágyok arra,hogy a párom bennem legyen hanem élvezze a másik nőt, és akár élveztesse is el és nekem egy nagyon izgalmas nézni,majd be is szállok újra..Vagy amíg a párom picit piheg még és nézi ahogy 1 vagy 2 pasival vagyok és remegek az élvezettől és ezt egyszerűen imádja nézni, vagy ha pont még töltődik és azt nézi ahogy egy másik nővel simogatjuk és élvezzük egymást..akkor igen.Mi azok vagyunk.:)
5/9 anonim válasza:
Én szívesen elbeszélgetnék egy ilyen párral .
F.
6/9 anonim válasza:
Én 14 éves kisfiúként ebben a felállásban 2F 1L vesztettem el a szüzességemet, így számomra alapélmény a többes :)
7/9 anonim válasza:
6/
Ez igen , irigylésre méltó élmény lehetett számodra , amihez őszintén csak gratulálni tudok .
8/9 anonim válasza:
A megitéléstől függetlenül, akár pozitív, akár negatív, ez akkor is így történt :)
9/9 anonim válasza:
Még egyszer , minden elismerésem és hasonló folytatásokat kívánok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!