Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell hogy a csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsia szekszpressz kérdése:

Hogyan kell hogy a csaj spriccelve menjen el?

Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nagyon intenzív dugással sikerült kiváltani.
2024. jan. 8. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Igya magát tele vízzel a nő, a férfi meg alkohollal, akkor sokáig tudja dugni a nőt elélvezés nélkül, így dugja 20-30 percig, de nagyon keményen és nagyon mélyen folyamatosan, akkor a nő bepisil a gyönyörtől.
2024. jan. 8. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Ezt a sok dedóst még mindig belehet etetni a spriccelős dumával? 🤣🤣🤣🤣 Hát ez k*rva jó 🤣🤣🤣 Az új hatalmas nagy élvezés a kopaszodó élvezés ami azt jelenti hogy ha nagyon nagyot élvez a nő akkor kihullik a haja rhrz a spriccelős csak bakfütty🤣🤣
2024. jan. 9. 04:30
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

Attól, hogy egyeseknek nem sikerül elérni, miért olyan hihetetlen, hogy valakinek igen?

Én pl. minden alkalommal mosdóval kezdek... nagy pisi, mosakodás és jöhet a szex. 10-15 perc alatt élvezésig jutok, úgy, hogy jön belőlem az anyag... "se színe, se bűze" szóval egy tiszta folyadék, ami se nem vizelet, se nem víz, hanem a kettő keveréke. Nem is ragad. Nálam meg lehetetlen annyit inni, hogy teljesen tiszta legyen a vizeletem (ne legyen sárgás színe), illetve akkor szexelni sem kezdek, mivel 3 percenként lehet mosdóba járnom, ami abban a pózban amiben vagyok nehéz lenne kivitelezni.

Szóval a hitetlenkedők inkább tanulják meg használni a testüket, a pasik meg figyeljenek a reakcióra, mielőtt leírják, hogy ez csak duma és lehetetlen elérni ezt az állapotot...

2024. jan. 9. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
Aha értem akkor egy-két újjal éléred meg el lehet érni hogy spriccelj akár többször is de egy vastag faccal már nem lehet elérni más nőknél hiába bacod órákon át meg minden egyéb 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2024. jan. 10. 04:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Minden nőnek egyformának kell lennie? Vagy esetleg a világon az összes nőt kipróbáltad?

Ami az egyiknek bejön a másiknak nem. Valaki imádja ha kényeztetik a mellét valaki nem. Valaki imádja ha nyalják, valaki a gondolattól is rosszul van.

Valakinek elég az átlag méret és vastagság is, még másnak a 20+os farok is kicsi...

Meg ha bele gondolsz... egy vastag f@sz tud ügyesebben mozogni, vagy 1-2 vékonyabb ujj?

Mert itt pont nem a vastagság számít, hanem a technika. Mennyire gyorsan, mennyire ügyesen tudja az adott pontot stimulálni a partner.

2024. jan. 10. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
5-nek. A párom is spriccelve élvez el. Mert te nő vagy és neked nem spriccelős az élvezésed, azért másnál ez működik. Tudatlan vagy, olvass utána! A spricc nem pisi, más az íze, illata. Ha megszárad, szinte nyoma sem marad.
2024. máj. 23. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!