Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a leghosszabb aktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb aktus amelyben részetek volt?

Figyelt kérdés

2024. jan. 8. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A pasimmal volt 6 óra hossza ő egyszer ment el én 17szer de ez pihenés nélkül zajlott le csak addig volt szünet amíg pózt váltottunk annyit mondott megmutassa mit bír, ja meg egyszer megáltunk pisilni és vizet inni. Mindenféle tabletta és tudatmódosító szerek nélkül volt ez az egész. Nagyon kikészültem remegett mindenem a sok orgazmustól. Azóta se csinált olyat ha nagyon rájön akkor 2-3 órás menettel letudja de az átlagot lezavarja 1óra plusz az előjátékkal. Így is elélvezek 3-4 alkalommal.
2024. jan. 10. 03:26
 12/12 A kérdező kommentje:
2-3 órán keresztül szexeltünk az akkori kapcsolatommal. Aki egyébként egy férjes családanya volt, de nagyon jól össze illettünk csak az életünk ment másmerre. Én 29 ő 32 volt. Eszelős dolgokat csináltunk mindenfele.
2024. jún. 13. 11:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!