Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogyan viszonyultok a feleségetek striás hasához? Hogy hat az intimitásra?
Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 23:27
11/17 anonim 

válasza:

Én egy fiatal,egy gyermekes anyukával jöttem össze régen. Én is fiatal voltam,előtte csak lányok voltak az életemben,az sem sok.Mikor odakerült a sor,kicsit lelombozódtam a hasa látványán,és simogatásán.Természetesen nem mondtam neki,és ő meg újra tűzbe tudott hozni.Később otthagyta a férjét,és azóta együtt élünk.Lett közöe gyerekünk is. A strihákból még több lett,de ma már nem zavar,sőt izgat is.
12/17 anonim 

válasza:

Barátnőm duci (ez nem zavar, sőt), a hasa alatt van pár csík. A striák picit zavartak, de nem ábrándított ki, hamar megszoktam. Az utóbbi időben hízott jó bőven, a striák is szinte eltűntek, simább a bőre. Kifejezetten jó hatással volt rá. Amúgy neki is ezért vannak/ voltak a csíkok, mert egy időben sokszor lefogyott, visszahízott. Gyerek még nincs.
13/17 anonim 

válasza:

Szeretem a feleségemet! Mindenhogy!
14/17 anonim 

válasza:

"Semmit nem befolyásol, ugyanúgy kívánnám ettől még."
Hogy felpontozták ezt a választ, pedig nem is tapasztalatból írja, csak kellemesen elképzeli magáról, hogy ő aztán biztos ugyanolyan kívánatosnak találná.
15/17 anonim 

válasza:

Engem elzavart a pasim miatta.
16/17 anonim 

válasza:

15-ös nő!
Gyere,engem izgatna,tetszene.
Írj nekem privit,ha gondolod.
Én szingli,hetero pasi vagyok
17/17 anonim 

válasza:

Minden egészséges agyú férfit taszít. Így vagyunk kódolva, az esztétikát vágyjuk, a simasághoz vonzódunk. Persze lehet álmodozni hogy na majd téged nem fog zavarni, aha, meglátjuk hogy tetszik testközelből. Én sajnos tapasztalom a feleségemen, sajnos, mivel kiábrándít. Pluszba ha ez nem lenne elég ott virít a császáros hege is, nem is lett kicsi az se. Semmi finomság nincs már a hasán, csak ezek az undorító képződmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!