Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyítható véglegesen a korai magömlés?
Figyelt kérdés
Eddig még csak egy barátnőm volt de mindig nagyon korán elmentem, akkor is ha magamnak csinálom. Mindig is ilyen voltan, nagyon zavar, próbáltam rajta változtatni de nem nagyon találtam hatásos megoldást és nem is nagyon találtam rá egyértelmű választ hogy egyáltalán gyógyítható-e véglegesen vagy csak tüneti kezelés van rá? 23/Fjan. 7. 15:35
1/7 anonim válasza:
Ha pszichológiai eredetű, akkor gyógyitható. Ha pszichiátriai, akkor csak kezelhető. Ha egyéb szervi, akkor meg körülmetélnek
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, milyen jellegű pszchiés és pszichiátriai ok okzohatja?
jan. 7. 15:47
3/7 anonim válasza:
Azt majd egy szakember megmondja, engem hála égnek nem érint ez a probléma és körül se vagyok metélve.
Nem vagyok szakértő
4/7 anonim válasza:
En hatrahuzva tartom pont emiatt es javult.
5/7 anonim válasza:
Véglegesen nem. Sőt, olyan is van, aki pl mindig is nagyon sokáig bírta, aztán hosszú párkapcsolatban lett 2 perces gyorstüzelő. Nekem is a kapcsolatom elején ment 20-30 perceket is keményen, most 5-10 perc max, de van hogy 2-3 perc alatt elmegyek. Rengeteget próbáltam kontrollálni, es beláttam, hogy értelmetlen, ezt nem tudod irányítani.
7/7 anonim válasza:
Nekem egyperc volt nagyjabol a legtobb amit kibirtam, es azt se konnyen. Haverok mondtak ezt a modszert, tobben kozuluk alkalmaztak, hogy minel tobbet hatrahuzva a fityma. Eloszor csak rovid idokre aztan kesobb egesznap. Felorat siman birok egy menetet mar es nincs az a stressz mint elotte, cserebe orulok hogy nem meteltek korul. A hatrahuzott fityma nem rossz, sot azt banom hogy nem elobb mondtak. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!