Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikötözést (akár csak kéz, akár láb is) csináltatok már párotokkal, és ha igen, milyen volt?
Egy volt kolléganőm szerette ésj jól élvezte a csikizést, de aztán beindult, hogy ő kikötve akár megnyúzni. Összeszedett ővet, gumipókot, hevedert, és kikötött. Szemembe röhögve és végig cukkolva- legnagyobb meglepetésemre - fel tudott izgatni spriccelésig, amire viszont ràkapott, és leszívott.
Nagyon meglepett az agresszivitása, tempója, jóó volt.
Igen, mi szoktunk ilyet csinálni. Oda-vissza megy a játék. Az ágyrácshoz szoktuk egymás kezéz kibilincseni, és a szem fedőt is egymásra adjuk ilyenkor. Amolyan tantra jellegűen szoktuk egymás érzékeit felkorbácsolni. Nyak, mellkas, mellbimbók, combok belső oldala, szemérem domb, és a szemérem testek kézzel, szájjal simogatása és izgatása a műsor. Hosszan, lassa, szenvedélyesen. Ilyenkor mindíg hatalmas és tényleg az a kellemesen kimerítő orgazmus a vége mindkettőnknél. Én imádom nézni ahogy vergődik és lüktet ilyenkor a puncija. Én meg állítólag ilyenkor jóval nagyobbat és többet lövelek.
Érdemes kipróbálni, ha van időtök egymásra 1,5-2 óra/fő, a végére hagyva az orgazmust. Egy hihetetlen nagy élmény!
Az ágyam oldalfalaira régebben rácsavaroztam fém fiók-fogantyúkat, kettőt fejmagasságba (mindkét oldalra egyet-egyet), kettőt boka magasságba. Ezekhez könnyen oda lehet bilincselni a nőt X alakban, a hátán fekve. Ez a kedvenc pozícióm a hosszas pettingelős, felhúzós játékaink alatt. Így teljesen kiszolgáltatott, terpeszben vannak a lábai, a feje felett széttárva a karjai, közben kényelmesen hozzá lehet férni mindenéhez, esélye sincs védekezni.
Ebben a helyzetben szeretem halálra izgatni mindenféle módokon, a mellbimbói szopogatásával, egyre erősebb harapdálásával, a hasa, hónalja, lábfeje, combja, combtöve csókolgatásával, finom érintésekkel, és persze a puncija hosszas, nyelvvel való ingerlésével. A dugást is kimondottan élvezni szokta így, jobban, mint kikötözés nélkül. Múltkor azt próbáltam ki, hogy egy megpucolt sárgarépát fogtam a fogaim közé, és így dugtam meg vele, minden betolásnál hozzáérve a számmal az ő nagyajkaihoz. Hatalmas orgazmusa lett ettől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!