Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem zavar az, ha úgy megy el a partneretek, hogy a hasatokhoz dörzsöli a punciját szex közben?
Figyelt kérdés
Eközben a pénisz is bent van persze.
Nem tűnik ez úgy, mintha önkielégítést végezne rajtatok?
2024. jan. 5. 15:19
1/7 anonim válasza:
Nem zavarna. Ha téged zavar, irányítsd hozzám a hölgyet.
2/7 anonim válasza:
Ahogy neki jol esik!! Nem zavarna...ennel mar lattam furabbakat is.
3/7 anonim válasza:
Jaja ahogy az #1-es írja, nem zavar, bocs de ez hülye megközelítés. Ennyi erővel te is mondhatnád, hogy önkielégítést végzel a p.nciban mert le-fel húzogatja a sisakot.
4/7 anonim válasza:
Mindenkinek az a legjobb, ha önmagát adja és meg tudja élni azt, amire vágyik. Ha ez a punci odadörgölése, akkor az. Egy támogató partnernek ez nem furcsa, hanem inkább örömteli, mert partnere is örül.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb dolog... Bár valamiért még nem tapasztaltam meg ezt az érzést, remélem eljön annak is az ideje..
Azt hiszem én lennék a világ legboldogabb embere....
6/7 anonim válasza:
Hülye az a pasi, aki nem azt nézi hogy neked jó legyen.
7/7 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán, bár 70 évesen maximum én dörzsölöm a tenyeremhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!