Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni magamnak a hüvelyi orgazmust? 28l
Figyelt kérdés
Eddig csak csikló orgazmusom volt maszti és szex közben is. Nem tudom hogy tudnám elérni hogy hüvelyi orgazmusom is legyen.2024. jan. 5. 13:11
1/5 anonim válasza:
Nem mindenki képes hüvelyi orgazmusra. De próbáld meg vibrátorral, dildóval és mozgasd úgy ahogy neked jó. Engedd el magad és ne görcsölj rá. Hátha sikerül, ha nem is első próbálkozásra, de lehet később igen. Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Ahogy barátnőm mondja: rendes kemény fassz kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
A kérdés az, hogy a artnered próbálta, s meddig jutott.
45/F
4/5 anonim válasza:
Vegyél egy vibrátort.
Először csak azt próbáld meg megkeresni, hogy hol van a g pontod, csak akkor fogod érezni, ha fel vagy izgulva rendesen, különben nem hozzáférhető, mert a csikló, nem csak az a pici gőmb, hanem az belül fojtatodik, és ha fel vagy izgulva, akkor belül megkeményedik, és olyankor, a redők közül, bent a vaginádban ki fog emelkedni egy 1cms pont, na ha azt izgatod, akkor lesz hüvelyi orgazmusod. Viszont szerintem nyugisan próbáld, első pár alkalommal csak keresgélj, fedezd fel magad, és az legyen a lényeg, hogy érezd jól magad közben.
Sok szerencsét!
5/5 anonim válasza:
Vastag és hosszabb peniszu férfival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!