Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is gyorsabban megy el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gyorsabban megy el kutya pózban?

Figyelt kérdés
Az exem biszex volt, és (állítólag, de ugyebár kitudja) jobban szerette az ujjazást, mint a konkrét behatolást. Szóval nálunk a szex abból állt, hogy kölcsönös orál, ujjazás, majd egy gyors menet (kutya pózban, mert úgy végeztem leghamatabb), és befejeztem szintén ujjal. Csak hogy így arra szoktam rá, hogy nem kell húzni az időt... Most alakulóban van egy új kapcsolat, és parázok, hogy mennyire megy majd sokáig.
2024. jan. 4. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyorsabban megyek el kutyában
2024. jan. 4. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is kutyában megyek el legkönnyebben, de szerintem főleg azért, mert az az egyik legkevésbé fárasztó póz.
2024. jan. 4. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a kutya a kedvencem.
2024. jan. 4. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb póz a spricceléshez! :D
2024. jan. 4. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Már csak azért is, mert olyankor azért sokunkból előjön az "állat" szerintem. Úgy értem hátulról hajlamosabb az ember vadabbul, hevesebben pakolni a nőt.

Ergo hamarabb eldurranunk.

Bár én a misszionárius pózt se bírom sokáig, az meg túl erotikus, intim a csókolózás miatt, meg hogy szorosan egymáson vagyunk ölelkezve.

Én legtovább a lovaglást bírom. Abba el se fáradok, csak élvezem! Volt aki egy óráig is elficánkolt rajtam! Kutyapóz max.10 perc

2024. jan. 5. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!