Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti szeretitek a bajszos férfiakat és miért nem?
Igazából azt vettem észre, hogy a nők nagyon nagy része nem szereti a bajuszt… Most azt olvastam, hogy kifejezetten ellenségesnek látják a férfiakat a bajusztól.
Én szeretem magamon, ha van bajszom és az sem zavar annyira ha emiatt kevesebb nőnek tetszem.
Viszont ha kifejezetten ellenségesnek látnak emiatt, az már zavar.
Szóval ti szeretitek e, megtűritek e a bajszot egy pasin és ha nem, miért nem?
Köszi az eddigi válaszokat, szavazatokat! Mindenkinek ment a pont!
Én amúgy formára vágom ollóval és máshol meg simára borotválom pengével… Maximum ilyen hosszúságú borostát növesztek mellé: [link]
Ez után a szint után újra kiigazítom a bajszom és a többi részt simára borotválom… Ez nálam max 3 nap, de inkább 2.
És minden nap megmosom egyszer, és általában 2 alkalommal olajozom.
Önmagában a bajusz nem tetszik, szerintem Thomas Magnumon kívül nincs másik pasi, akinek jól állna. :D Na, de a szakáll az más téma, azt imádom, ha illatos, ápolt és gondozott.
n40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!