Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a férfi egyáltalán nem hajlandó orálisan kényeztetni a nőt?
Ha a barátnőm azt mondaná nekem hogy nekem akarja viszonozni az orált, az örömet, mert undorító vagyok és megalázó.
Akkor már nem is vonzódnék hozzá annyira.... elgondolkoznék a szakitások is ha ennyire undorító vagyok neki. És nem vonzódik hozzám eléggé.
Először szeressenek egymásba, aztán vegye feleségül, utána szex és akkor minden orális dolog kölcsönös lesz.
Ugyanis nem állat az ember. Az embernek lelke van.
Biztos van ilyen, de az nem én vagyok.
De pl olyan nőt tudnék említeni, aki a kapcsolat elején kijelentette, hogy utál szopni.
ugyan nem az 1-es vagyok, de talán hpv-t el lehet kapni így is..
Amúgy én szeretek nyalni, számomra ugyanúgy izgató. :) Nem tudom van-e olyan nő, akit már régen kényeztettek így és vágyna is rá?
Párom sem , soha
szerintem nem is tudja hogy kell 😅
Nem mondtad meg neki hogyan szeretnéd, hogy nyaljon ki? Egyáltalán nem is csinálja, pedig akarnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!