Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valósítható meg egy kölcsönös szimpátián alapuló kreatív telefonszex?
Nem fizetős dologra gondolok, hanem olyanra, amikor kifejezetten ebből a célból ismerkedünk és mindketten jól érezzük magunkat.
Nem nagyon látok erre platformot, érdeklődést, pedig úgy tudom, ez mindkét nem számára izgalmas.
"Úgy tudom, ez mindkét nem számára izgalmas"
Erre a formára is igaz, hogy a férfiakban sokkal nagyobb az igény, így ugyanolyan nehéz, mint hagyományos kapcsolatot kialakítani.
Ha nem videóról van szó, akkor sok nőt érdekelhet.
De annyira nem vagy kreatív. Oda tényleg tehetség kéne.
6: Talán így van. De honnan is tudhatnád, igaz? :)
7: Én azt tapasztaltam, hogy az emberek nehezen lépnek ki a virtuális térből, pl. chatelésből. Ez telefonszex esetében miért lenne másként? A hang annyival személyesebbé teszi a folyamatot, hogy muszáj találkozni?
Igen, nehezen.
De én egy szexchatre is azt írtam volna, hogy folytatás nélkül csak önkínzás. Mert vagy nagyon jó, és kevés egy idő után, vagy...vagy meg nincs, mert ami nem annyira jó, azzal meg igen rövidre van zárva. A telefonszex meg számomra egy szinttel tovább lépés. Az nálam már tényleg a találkozás előszobája. Nem feltétlen következik, de akkor már hiányérzet marad ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!