Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyál fétises játékokat szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyál fétises játékokat szeretitek lányok?

Figyelt kérdés
nyál csorgatása, arcra, testre, szájba stb..

jan. 3. 12:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Mi vagy te Alien, hogy csorgatod a nyàlad?
jan. 3. 12:35
 2/22 anonim ***** válasza:
41%
Unodrító, nekem ez valamiért trigger. Persze csóknál más, meg ha valamit meg kell nyálazni, azt meg lehet oldani diszkréten. De csorgatni meg köpködni nekem kizárt dolog, gusztustalan, és tiszteletlen dolog.
jan. 3. 12:37
 3/22 anonim ***** válasza:
49%

A trigger szò jelentèse:

A trigger angol nyelvű szó, aminek a magyar jelentése kiváltó ok, ravasz, illetve kivált, előidéz.

jan. 3. 12:41
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Köszi 3, akkor most én is tanítok valamit cserébe. Nem minden szót kell az eredeti jelentése szerint értelmezni. Mert az idők során másfajta jelentést is kapott.
jan. 3. 12:51
 5/22 anonim ***** válasza:
39%

Na, vikagosìts fel kérlek, hogy mivé neveződött át a trigger szò szerinted?!

jan. 3. 13:05
 6/22 anonim ***** válasza:
64%

“A trigger angol nyelvű szó, aminek a magyar jelentése kiváltó ok, ravasz, illetve kivált, előidéz.

Internetes mémekben gyakran találkozni a triggered kifejezéssel, ami az angol szlengben azt jelenti, hogy valakit egy régebbi traumára emlékeztet valami, megsértődik, felhúzz magát, illetve hirtelen negatívan reagál valamire.”

Imádom ezt az oldalt, akármit írok, valaki valami totál jelentéktelen részletbe bele fog kötni.

jan. 3. 14:05
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Imádom ezt az oldalt.

Valaki mindig használ idegen nyelvű szavakat, azzal azt hiszi ő sokkal több, holott nem.

jan. 3. 14:07
 8/22 anonim ***** válasza:
64%

Nehogy belásd a tévedésed:

[link]

[link]

[link]

A triggert nem csak mémekben, de más egyéb helyzetben is használják, az eredi jelenése mellett is.

jan. 3. 14:13
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

Én baromira gerjedek pont ezekre. De nehéz ilyesmire nőt találni. Fura miért olyan undorító ez nekik, valaki pisit is hamarabb vállal

30/F

jan. 3. 16:36
 10/22 anonim ***** válasza:
98%

Akarom, hogy a szàmba köpj, utána arcon pisilj.

(De utána csókolózunk☝️)

jan. 3. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!