Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajjal volt a legjobb szex?
Figyelt kérdés
Írd le reszletesen
Kort is
2024. jan. 2. 21:07
2/10 anonim válasza:
Egy biszex nővel. Szűk volt, hangos, kezdeményező, bevállalós. Sorozatban orgazmusa volt. Szex közben részletesen beszélt a csajos kalandjairól, ami nagyon izgatott.
3/10 anonim válasza:
17 évesen, a tanárnőmmel. Ő 27 volt akkor. Ő volt az első nő az életemben.
4/10 anonim válasza:
Telt, nagyszájú, nagyseggű csajjal. Igazi kihívás volt kielégíteni. 20-as éveink elején, közepén voltunk együtt.
6/10 anonim válasza:
19 éves voltam, a nő akkor 32.
Egy utcában laktunk, a férje sokkal idősebb volt és kamionozott, szóval elég kiéhezett volt a nőci! Vele szexeltem életembe a legjobbakat, imádott b.szni szó szerint! Lehetett keményen tolni neki p.nába, szájba, seggbe is, imádta a f.szt!
8/10 anonim válasza:
37 évessel, nagyon szűk volt, a legjobb szopás viszont egy 29 évessel.
9/10 anonim válasza:
19 évesen egy 15 éves lánnyal, illetve 20 évesen egy 28 éves hölggyel. Most 50 éves vagyok.
10/10 Atesz0424. válasza:
Nekem 17 évesen egy 26 éves hmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!