Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban léteznek olyan fiúk akik kifejezetten szeretik ha a lánynak szaga van? Lábának, popsijának, puncijának?
Figyelt kérdés
jan. 2. 20:46
1/15 anonim válasza:
Én a szőrös punciért és az illatos lábért odavagy :P
2/15 anonim válasza:
Biztos hogy van, kismillió ember annyi szokás, de ez sztem nem a többség, én igényes vagyok.
5/15 anonim válasza:
Engem kicsit kiábrándít az ilyesmi. Talán az izzadtságszag okés, mert van olyan, hogy valamitől megijed vagy stresszel/izgul és akkor más az izzadságszaga. Lábszag meg a többi amiket írtál kérdező, azok nem tetszenek. Tiszta lányokkal voltam még csak.
8/15 anonim válasza:
Sok évvel ezelőtt nyaltam egy nagyon szexi lányt. Amikor hasra fordítottam és a popsiját nyaltam, éreztem egy nagyon enyhe, mondjuk fenéklyuk-szagot. Akkor majdnem minden vágyam elszállt...aztán nem is akartam következő alkalmat.
Ma már nem lennék ennyire érzékeny...
10/15 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek. Emlékezz az emberre aki azt mondta: ne fürgyél le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!