Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogyan kellene értenem ezt a kifejezést?
Szilveszterkor lefeküdtem egy lánnyal (nem volt köztünk előtte semmi, másodjára találkoztunk). Én nagyon élveztem, nekem úgy tűnt hogy a partnerem is. Az egyik lánybarátom közös barátunk (ő is ott volt a szilveszteri buliban). Elvileg másnap szóbajött az együttlétünk és a lány azt mondta neki hogy "kb olyan volt, mintha a vaginámmal maszturbálna". Elvileg többet nem mondott, a lánybarátom pedig azt mondta nem akar belefolyni ebbe szóval ő nem fog további magyarázatot kérni. Szerintetek hogy kellene értenem ezt? Ennyire rossz voltam? Nekem úgy tűnt, élvezi...
27F/26L
Szerintem ne akarj neki bizonyítani. Ezzel a kibeszéléssel bizonyította már ő, hogy nem érdemli meg.
"Kb olyan volt, mintha a vaginámmal maszturbálna" ...ez elég megalázó leírás. Mondhatta volna, hogy "Nem volt az igazi" vagy hogy "Nem volt meg az összhang", de nem, ő durván kibeszélt, hogy mennyire béna vagy, még annyi jószándék sem volt benne, hogy finomabban fogalmazzon. Valahogy úgy érzem, te nem kezdted volna a barátaid előtt szarozni őt. Szóval szerintem - ezek alapján - hagyd, és ne érezd magad rosszul miatta!
6
Élvezte, de nem volt minőségi, Elég nagy ellentmondás, amit írsz.
20
Ujjazástól még jobban elélveznek. Nyalni nem mindig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!