Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc feletti nőkent el tudnád képzelni, hogy egy tini fiu kielégít?
Figyelt kérdés
akar csak nyalatással2024. jan. 1. 20:15
1/15 anonim válasza:
Ismerek olyan 16 éves fiút, akinek széttenném a lábam bármikor, pedig 35 vagyok. Akkora farka van, hogy elképesztő! Lankadtan láttam csak, de úgy volt 16-18cm...
Tiszta nedv lettem tőle, bevallom.
2/15 Palcsi71 válasza:
Lehet hogy a srác is örülne neki 😉😉
4/15 anonim válasza:
Elképzelni igen. (Jo a fantáziám!)
5/15 anonim válasza:
Összesen eddig egy olyan nőt ismertem aki időnként rá volt kattanva a tinifiúkra - abból sem mindegyikre! Tízezerből talán egy nőt izgathat ez, szóval haver ha erre vársz hogy elveszítsd akkor még jó darabig szűz maradsz.
8/15 anonim válasza:
El tudnám, de csak 19-20 éves kortól. Az ilyen 16 évesekben nem igazán látok izgalmat
9/15 anonim válasza:
Lanyos tinifiuk izgatnak. No vagyok, de nem macsozo kis fiatalok tetszenek, arra ferfi is van. Az a mas minoseg, androgyn jelleg fog meg. 18 evessel sajat joerzesem erdekeben, ennel alabb nem gondolok.
10/15 anonim válasza:
33 évesen nem akarnék tini fiút. Sosem voltam fiatalabb sráccal együtt, most nemrég ismertem meg egy 23 éves srácot. Szimpatikus nagyon, helyes, értelmes, de még mindig vannak kételyeim a kora miatt, mert még ezt a különbséget is soknak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!