Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket szidtak már le a szüleitek maszturbáció miatt? Büntetést kaptatok már érte?
Az a szülő amelyik leszidja ne adj isten megbünteti a gyerekét maszturbáció miatt az nem normális....
Komolyan mondom az olyantól el kell venni a gyereket.
A maszturbáció teljesen természetes és egészséges dolog, nem szabad bűntudatot ébreszteni a gyerekben miatta .
Kistiniként anya mindig próbált biztonságos környezetet teremteni, ezért azt mondta nekem, ha szeretném, hogy ne zavarjanak este, szóljak nekik (ez egy amolyan burkolt jelzés akart lenni arra, hogy ne gyere be a szobámba, épp maszturbálok).
Én pedig nagyon megörültem a lehetőségnek, egymás után két este is használtam.
Akkor aztán kaptam a fejmosást, hogy egy este még érthető, na de kettő egymás után? Maximum egy kettő egy héten bőven elég. Megígérte, hogy öt percenként be fog járni, hogy semmit ne tudják csinálni.
Végül nem lett semmi, csak egy fél órás fejmosás, hogy én már ennyi idősen "szexfüggő vagyok" (voltam max 12). Ezzel el is vette a kedvem egy életre, hogy én még valamit is mondjak neki a szexuális életemről, preferenciámról, problémáiról, bármiről.
A feleségem kapott rajta a minap.
Egy hét farokketrec volt a bünti, de a harmadik napon már térden csúsztam előtte, hogy engedjen ki. Nem engedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!