Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányokat kedvelő férfiak, mi izgat titeket ezekben a
lányokban?
Figyelt kérdés
Van egy kicsi hasam és nagyobb combom, és nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek tetszik. Dolgozom az alakomon, műtét miatt híztam most meg.
Èn szingli pasiként mindig is a teltebb formákért voltam oda,s ez a mai napig is így van!
A vékonyabb nők valahogy sosem tetszettek,s szerintem azèrt,mert a teltebb,ducibb nő számomra valahogy nőiesebb!
Ezért biztosan Te is tetszenél nekem Kedves Kérdező Hölgy.Bár számomra a nagyobb mellek,ami az sem baj,ha lógósabbak is fontosak egy teltebb nőn,de csakis kizárólag ha természetesek!
A mű dolgokat sehol nem szeretem egy ilyen finom nőn!
2024. jan. 8. 08:17
22/29 anonim válasza:
A duci lányok jobban szopnak
2024. jan. 8. 19:16
23/29 anonim válasza:
Semmi nem izgatja őket. Van egy réteg, aki önmaga nem túl vonzó (vagy nem érzi magát annak), emiatt nem mer egészséges (tehát vonzó) nőkkel kezdeni.
Másik réteg, aki rohan a lepattanóra. Ha büdös, szőrös, hüvelygombás/folyásos az se baj neki.
Kb 1% van, akinek tényleg ők jönnek be. (Most ez a kb. 1% a való életben van. Tudom, itt GYK-n minden második faszi azt mondja hogy direkt ez tetszik neki, meg a lógó, leeresztett tejeszacskó mellek. Irreális, hogy ennyien vannak. Igazából csak megalkuvóak. De én képes vagyok detektálni a hazugságot, csak egyszer üljek vele szembe fél órára 😎
2024. jan. 8. 20:54
24/29 anonim válasza:
A nagy fenék, igényesen husis
2024. jan. 11. 16:45
25/29 anonim válasza:
A kővérség szégyen. Osztályon aluli húsárut eredményez
2024. jan. 11. 22:33
26/29 anonim válasza:
Egyszerűen a duci lányok jönnek be, hozzájuk vonzódom. Ennyi, nincsen különlegesebb élmény mint egy ducibb lánnyal lenni akin van mit fogni, és nem törik össze:)
2024. jan. 12. 12:25
27/29 anonim válasza:
Van egy olyan fétisem, amit egy duci lány jobban tudna velem kivitelezni.
2024. febr. 18. 15:40
28/29 anonim válasza:
Mindenük, egyszerűen vadítóan nőiesek tudnak lenni. Viszont pont ebből jön sajnos, hogy vékonyabb lányokkal sokkal könnyebben ismerkedem, első barátnőim is azok voltak. Sokkal természetesebben tudok viselkedni, mégha a vonzalom nincs is úgy meg először. Gördülékenyebb a beszélgetés, stb. Ha molett lánnyal ismerkedem, főleg élőben, akkor valami iszonyat béna leszek. Állandóan el kell terelnem a figyelmem, mert érzem h kezdek felizgulni. Jön a bénázás, ami a másiknak nyilván eléggé kellemetlen.
2024. febr. 23. 11:54
29/29 anonim válasza:
Minden, az egész kisugárzásuk. Az ölelésük, illatuk, a selymes bőrük, a puha hasuk, a párnás derekuk, az összesimuló combocskák, de még a kezük vonala is sokkal szebb. Íves, lágy, egyszerűen jó a szemnek.. Más lánnyokkal is ugyanúgy el tudok beszélgetni, haverkodni, de úgy nincs meg a plusz. Ha randi, akkor is inkább intellektuális irány lesz. Egy szép duci lánynál meg ahogy már közeledik, jön az "úristen ő itt most idejön" érzés :D Sokkal jobb lesz a hangulat. Meg én azt külön szeretem, ha egy kicsit zavarban is vagyok először. Egy nőies nő ezerszer magabiztosabbá tesz, nem egy Nemecsek Ernő vagyok akinek csak egy fokhagymaseggű kis shojo jutna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!