Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Duci lányokat kedvelő férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányokat kedvelő férfiak, mi izgat titeket ezekben a lányokban?

Figyelt kérdés

Van egy kicsi hasam és nagyobb combom, és nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek tetszik. Dolgozom az alakomon, műtét miatt híztam most meg.

22/L 163 cm 76kg

2023. dec. 31. 16:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Èn szingli pasiként mindig is a teltebb formákért voltam oda,s ez a mai napig is így van!

A vékonyabb nők valahogy sosem tetszettek,s szerintem azèrt,mert a teltebb,ducibb nő számomra valahogy nőiesebb!

Ezért biztosan Te is tetszenél nekem Kedves Kérdező Hölgy.Bár számomra a nagyobb mellek,ami az sem baj,ha lógósabbak is fontosak egy teltebb nőn,de csakis kizárólag ha természetesek!

A mű dolgokat sehol nem szeretem egy ilyen finom nőn!

2024. jan. 8. 08:17
 22/29 anonim ***** válasza:
26%
A duci lányok jobban szopnak
2024. jan. 8. 19:16
 23/29 anonim ***** válasza:
13%

Semmi nem izgatja őket. Van egy réteg, aki önmaga nem túl vonzó (vagy nem érzi magát annak), emiatt nem mer egészséges (tehát vonzó) nőkkel kezdeni.

Másik réteg, aki rohan a lepattanóra. Ha büdös, szőrös, hüvelygombás/folyásos az se baj neki.

Kb 1% van, akinek tényleg ők jönnek be. (Most ez a kb. 1% a való életben van. Tudom, itt GYK-n minden második faszi azt mondja hogy direkt ez tetszik neki, meg a lógó, leeresztett tejeszacskó mellek. Irreális, hogy ennyien vannak. Igazából csak megalkuvóak. De én képes vagyok detektálni a hazugságot, csak egyszer üljek vele szembe fél órára 😎

2024. jan. 8. 20:54
 24/29 anonim ***** válasza:
93%
A nagy fenék, igényesen husis
2024. jan. 11. 16:45
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
A kővérség szégyen. Osztályon aluli húsárut eredményez
2024. jan. 11. 22:33
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen a duci lányok jönnek be, hozzájuk vonzódom. Ennyi, nincsen különlegesebb élmény mint egy ducibb lánnyal lenni akin van mit fogni, és nem törik össze:)
2024. jan. 12. 12:25
 27/29 anonim ***** válasza:
67%
Van egy olyan fétisem, amit egy duci lány jobban tudna velem kivitelezni.
2024. febr. 18. 15:40
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenük, egyszerűen vadítóan nőiesek tudnak lenni. Viszont pont ebből jön sajnos, hogy vékonyabb lányokkal sokkal könnyebben ismerkedem, első barátnőim is azok voltak. Sokkal természetesebben tudok viselkedni, mégha a vonzalom nincs is úgy meg először. Gördülékenyebb a beszélgetés, stb. Ha molett lánnyal ismerkedem, főleg élőben, akkor valami iszonyat béna leszek. Állandóan el kell terelnem a figyelmem, mert érzem h kezdek felizgulni. Jön a bénázás, ami a másiknak nyilván eléggé kellemetlen.
2024. febr. 23. 11:54
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Minden, az egész kisugárzásuk. Az ölelésük, illatuk, a selymes bőrük, a puha hasuk, a párnás derekuk, az összesimuló combocskák, de még a kezük vonala is sokkal szebb. Íves, lágy, egyszerűen jó a szemnek.. Más lánnyokkal is ugyanúgy el tudok beszélgetni, haverkodni, de úgy nincs meg a plusz. Ha randi, akkor is inkább intellektuális irány lesz. Egy szép duci lánynál meg ahogy már közeledik, jön az "úristen ő itt most idejön" érzés :D Sokkal jobb lesz a hangulat. Meg én azt külön szeretem, ha egy kicsit zavarban is vagyok először. Egy nőies nő ezerszer magabiztosabbá tesz, nem egy Nemecsek Ernő vagyok akinek csak egy fokhagymaseggű kis shojo jutna.
2024. márc. 30. 16:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!