Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 40 éves két gyerekes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves két gyerekes anyának kevés az átlag méret?

Figyelt kérdés
Átlag alatt 14-15 centit és 12 centi kerületet érték
2023. dec. 31. 12:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Egy kitagult, 2 gyerekes anyanak johogy keves lesz...
jan. 11. 12:22
 22/36 anonim ***** válasza:

1. Nekem is felülről kb 4,2cm, a kerülete viszont 14cm. (És ez se vastag, csak átlagos. A 12cm 0)

2. Nőktől. Majd próbáld ki. Évekig foglalkoztam a témával.

3. [link]

Az a siralmas, hogy mennyire el vagy tévedve. További jó álomvilágban élést.

jan. 11. 12:25
 23/36 anonim ***** válasza:

#22 1. Lehetetlen. Kör keresztmetszet esetén lehetne a legnagyobb a kerület. 4,2*3,14=13,18. Ebből látszik, hogy hazudol. Ha már kamuzik legalább hihetőt nyomjál. Remélem matekból buktál.

2. Ezt remélem nem gondolod komolyan. Azért mert itt leírja valaki az semmit nem jelent. Simán lehet férfi is. Simán lehet, hogy nő, de fogalma sincs mennyi 17 centi stb. Itt egy felmérés volt 3d-s péniszekkel. Ennél pontosabban nem lehet felmérni.

3. Egy dívány cikkel jössz a tudományos felméresekkel szembe. Itt már tényleg nevetséges vagy.

jan. 11. 12:31
 24/36 anonim ***** válasza:

1. Jó voltam matekból, de az lényegtelen. A centi nem hazudik.

2. Ne csak a gyakoriról tájékozódj, ahol 10cm felett már túl nagy.

3. Látom jó vagy anatómiából is.

Folytasd tovább, egyre szánalmasabb, hogy mennyire nem tudsz semmit a nőkről.

jan. 11. 13:05
 25/36 anonim ***** válasza:
Még írni se tud :'D Ez egyre jobb :D Növessz agyat, aztán folytatjuk. Addig tanulj kicsit, rád fér. Nem írom le újra, amit nem tudsz felfogni.
jan. 11. 17:39
 26/36 anonim ***** válasza:

#28 Majd mindenki levonja a következtetést. Én tényeket hoztam, te semmit. És utána visszaböfögöd ugyan azt, amit írtam.

Az a baj, hogy amig a matematikának mondasz ellen, addig senki nem fog a szavakra adni

Remélem máshoz több eszed van.

jan. 11. 17:54
 27/36 anonim ***** válasza:
Aki beszélt nőkkel és tanult anatómiát, az tudja, hogy igazam van. A mateknak se mondok ellent, csak fel se fogod, amit írtam. Köszi a reményt, de veled ellentétben, nekem van eszem. Ha a csajnak valami nem jó, majd vezesd le neki egyenlettel, hogy márpedig élvezte. Biztos érdekelni fogja :D
jan. 11. 18:28
 28/36 anonim ***** válasza:

#28 Na akkor utolsónak. Ha tanultál anatómiát (biztos vagyok benne, hogy nem, mert akkor ne egy dívány cikket linkeltél volna), akkor kérlek libkelj egy tudományos cikket vagy bármi tudományosan, ahol azt írják, amit állítasz. Most bizonyíthatsz. Én tudom számtalan olyat, ahol leírják, hogy izgalmi állapotban is "csak" 13-15 centi. És ezeket orvosok végeztek.

De. Elebtmodnasz a mateknak. Te írtad, hogy a 4,2 centi széles pöcsöd 14 centi kerületű, ami fizikailag lehetetlen. Tökéletes kör esetén is 4,45 centi kellene, de ilyen pénisz elméletileg nincs. Szóval sokkal inkább 4,6 körül kellene legalább.

Nem mondtam ,hogy minden nőnek elég. Azt mondtam, hogy egy átlagos nő ék elég egy átlagos méret. Ilyen egyszerű.

Várom a linkeket. Legyél férfi és bizonyíts.

jan. 11. 18:36
 29/36 anonim ***** válasza:

Te komolyan azt hiszed, hogy érdekelsz annyira, hogy többet linkeljek? Ott van, olvasgass. Nyiss ki egy erről szóló könyvet vagy beszélj orvossal. Akinek izgalmi állapotban 13-15cm, annak rövid a hüvelye. Arról is kérsz linket, hogy kék az ég? Azt is tudja mindenki.

Még mindig kb 4,2cm. Segítek: kb=körülbelül. Olyat is hallottam, akinek 5cm széles, de csak 12,5cm kerület, mert lapos.

A linkelt kutatásod szerint is a nők az átlagnál nagyobbat szeretik. Mert befér. Mivel nem beszélsz nőkkel erről, így nem tudod. Majd egyszer talán megtudod. Addig jó kamu cikk olvasgatást. Bárki oda tudja írni, hogy Dr. XY szerint a minél kisebb pénisz a jó. Attól még a valóság az ellenkezője marad.

jan. 11. 22:23
 30/36 anonim ***** válasza:

#29 gondoltam, hogy link nélkül térsz vissza. Ha tudnák akkor linkelnél

Sokak egyszerűbb lett volna , mint leírni az elmúlt két válaszodat. Megint megy a hazudozás. A 13-15 az átlag. Tudod mit jelent az átlag? Bár neked a 4,2 szeleseg is lehet 14es kerület szóval valószínűleg nem. Ezt orvosok írták. Cáfolj meg bizonyítékkal. Nem tudsz mert, hazudsz

Ahogy írtam,nagyon nem lehet 4,2. 4,6 körül kezdődik a 14 kerület. Ha ennyire elmerted, akkor gratulálni tudom, de akkor is hazudtál.

Kurvára nem lehet oda írni egy neves külföldi oldalra hogy Dr. ha nem az. Látszik, hogy fogalmad sincs az egészről. Ezekről publikációk is vannak, amelyek többségét valamilyen egyetem adta ki.

Azért jó az átlagtól nagyobb, mert valaki szereti, ha a méhszájat is eléri+a legtöbb pózban pár centi elvész, főleg ha átlagosnál nagyobb fenekű a nő, nagyobb súlyú valamelyik fél stb. Illetve vannak pozíciók amiket szeretnék a nők, de nem pár centivel kerülnek.

jan. 12. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!