Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pici pénisszel valóban hosszab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici pénisszel valóban hosszabbtávon meglehet tartani egy nőt? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Olvastam erről egy kutatást nem rég. A pici péniszű férfiak általában szívélyesebbek, gondoskodóbbak, jobban törődnek a nők érzéseivel mint alfa társaik, és a nőknél a biztonság, a törődés és a kiszámíthatóság általában fontosabb szempont szokott lenni mint a méret.

2023. dec. 31. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi összefüggés a méret és a belső tulajdonságok között. Én pl nagyon gondoskodó és figyelmes vagyok, nagyon tudok szeretni, és nincsen kis péniszem...
2023. dec. 31. 20:18
 12/14 Senior Séf ***** válasza:
Minden testi fogyatékosság, ami hátráltat a társkeresésben, figyelmesebbé és hűségesebbé tesz.
2024. jan. 1. 12:40
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
A páromnak kifejezetten kicsi van, de nem hagynám el csak emiatt, mert amúgy szeretem nagyon. Az ágyban igyekszik máshogy, kézzel és szájjal kielégíteni, ami általában megy is neki. Emellett egy időben kísérleteztünk nagyobb farkú, úgymond bika bevonásával, kizárólag a testi szükségletek kielégítése érdekében. Nem volt rossz, de aztán valahogy abbamaradt a dolog. Bár a párom azóta is mondja időnként, hogy ha szeretném, kereshetek ilyen partnert nyugodtan, de nem erőlteti mindenáron a dolgot. Szerintem ez így tökéletes. :)
2024. jan. 3. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Annak jobb, akinek nagyobb.
2024. jan. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!