Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél olyan nővel együtt akinek ritkábban (hetente max. de inkább néhányszor havonta) van igénye az együttlétre?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 08:22
11/21 anonim válasza:
Most azt mondom, hogy nem. Aztán egyszer lehet, hogy beleszeretek egy ilyen nőbe.
12/21 anonim válasza:
Ilyennel vagyok. Első evben ment a beetetés, aztán mióta nagyon komoly lett a kapcsolat, azóta havi 2-3 szex. Ez van.
14/21 anonim válasza:
Nem lennék, - vagyok is!
Kivették orvosok a belső nemi szerveinek egy részét és azóta nem kívánja a szexuális együttlétet a feleségem.
Elfogadtam, hogy ez van, - semmi szín alatt nem fogok eljutni az erőszakoskodásig és tisztelem, szeretem annyira, hogy nem kezdek el más utakat keresni!
-Igen, létezik még olyan férfi, aki nem az ágyékával gondolkodik!
16/21 anonim válasza:
Nem lennék, mert nekem nagyok az igényeim szex terén, és ezt a partneremtől is elvárom, és ezért olyan lányokkal ismerkedek, akiknek ugyan ilyenek az igényeik. Én minden nap szeretkeznék, van hogy többször is egy nap! Sajnos kevés ilyen nő van, vagy csak nem akarnak ismerkedni!?
17/21 anonim válasza:
Lennék, de azért ha megoldható lenne, hogy más módon kielégít, ha szeretném, annak örülnék, de nem "erőszakolnám" rá magam.
18/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és van párkapcsolatom.
19/21 anonim válasza:
12.
Változik a libidó, ez normális.
20/21 anonim válasza:
Ha csak szexkapcsolat akkor igen.
Rendesen sajnos nem. Nyilván ha valakivel élek többször megkívánom, nem csak heti 1x.
Elég kiábrándító a folyamatos elutasítás mikor próbál úgy közeledni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!