Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért furcsa, ha a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa, ha a fiatal pasik vonzanak?

Figyelt kérdés
Egy ideje már így van és sokan elég furán néznek rám emiatt. Még a baráti köreimben is. Jogos?

2023. dec. 29. 20:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%

Anno 21 évesen egy 41 éves nőt dugtam másfél évig!

Életem legszebb korszaka volt.

2023. dec. 29. 23:59
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek semmi köze nincs hozzá!

A lényeg, hogy te jól érezd magad! Mégcsak nem is gáz a dolog, mivel te sem vagy öreg.

Nekem is volt huszonévesen 13 évvel idősebb, harmincas nőm, másfél évig jártunk és életem meghatározó élménye a mai napig!

Szóval ne törődj senkivel... ;)

2023. dec. 30. 07:37
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

Ha csak a testiség számít, akkor bőven ki tudod élni a vágyaidat. Ha kapcsolatot szeretnél, akkor baromi nehéz dolgod lesz.

Furcsának nem furcsa, de nem irigyellek.

2023. dec. 30. 17:49
 24/28 anonim ***** válasza:
71%
Én 43 éves ffi vagyok de nekem is nagyon bejönnek a 18...22 éves lányok, főleg aki odaadó
jan. 31. 07:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Van egy 89-es barátnőm, csak 1999-2000 köztiekkel foglalkozik. Ő egyébként is tanár és van benne egy anyáskodó jellem mindenkivel szemben.
febr. 20. 10:18
 26/28 anonim ***** válasza:
#25 egy haverom kérdezi, hogy hol tudna megismerkedni a barátnőddel, mit mondjak neki? 😆
ápr. 8. 22:21
 27/28 anonim ***** válasza:
ő (mármint a haverom) is ebbe a korosztályba tartozik (1999-es születésű)
ápr. 8. 22:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is aztm mondom, a kor csak egy szám
máj. 4. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!