Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok nem féltek attól,hogy a párotok teherbe esik? Számoltok ezzel is? A párotok is tisztában van ezzel?
#30 és mi van herpesszel, a műtét fájt még pár napig, nincs semmi hátránya, most amúgy nem jön belőled ondó, vagy csak vaktöltény? egy tudatlan szűz.
engem zavarna, bár én inkább beszálló lennék, és még úgy is zavarna. az én gyerekem nélkülem nőne fel, hisz hogy fáraszthatnám le a hülyeséggeimel, ha nem vagyok ott. micsoda veszteség lenne a számára:)
Ketszer elolvastam de nem ertek mindent😂
Mi van a herpesszel?
Arra van vedőoltás...ha erre vagy kivancsi.
A sperma pont annyi csak nincsenek benne a kis ostorosok😉
30... Az a baj hogy a teszt kb annyit is ér. Mert megcsináltatod 20.an megvan az eredmény 22.en és közben 2 nap eltelt. Vagyis az alatt ha dug akkor már simán lehet.
Ráadásul te elmész megcsinálod és a nők is? Kéred tőlük mielőtt megdugod
35-ös .
Annyira szeretem az okoskodókat.
Ezt a vikipediaból masoltam ki.
Az ondó, más néven sperma a hímek nemi mirigyei által termelt kolloidális folyadék, amely hímivarsejteket (spermiumokat) tartalmaz. Frissen fehéres-szürkés, olykor sárgás testnedv.
Nem mintha mulna rajta valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!