Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok nem féltek attól,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok nem féltek attól,hogy a párotok teherbe esik? Számoltok ezzel is? A párotok is tisztában van ezzel?

Figyelt kérdés
Azért a védekezés sem mindig biztonságos. Becsúszhat véletlenül is. A párotokat ez elég kellemetlenül érinti!

2023. dec. 29. 19:43
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
67%

#30 és mi van herpesszel, a műtét fájt még pár napig, nincs semmi hátránya, most amúgy nem jön belőled ondó, vagy csak vaktöltény? egy tudatlan szűz.

engem zavarna, bár én inkább beszálló lennék, és még úgy is zavarna. az én gyerekem nélkülem nőne fel, hisz hogy fáraszthatnám le a hülyeséggeimel, ha nem vagyok ott. micsoda veszteség lenne a számára:)

jan. 28. 21:26
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Ketszer elolvastam de nem ertek mindent😂

Mi van a herpesszel?

Arra van vedőoltás...ha erre vagy kivancsi.

A sperma pont annyi csak nincsenek benne a kis ostorosok😉

jan. 28. 21:47
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent az std testcsomagban azt hiszem hpv re is van szűrés
jan. 28. 21:49
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
köszi, mindenre válaszoltál
jan. 28. 22:07
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Sperma nincs, mert azok az “ostorosok”. Ami jon, az az ondó.
jan. 29. 07:00
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

30... Az a baj hogy a teszt kb annyit is ér. Mert megcsináltatod 20.an megvan az eredmény 22.en és közben 2 nap eltelt. Vagyis az alatt ha dug akkor már simán lehet.

Ráadásul te elmész megcsinálod és a nők is? Kéred tőlük mielőtt megdugod

jan. 29. 07:07
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Nezz utana, gyogyszrtarban is kaphato vagy a neten gyorsteszt.Ott kell a helyszinen dugás előtt mecsinalni, olyan mint a covid teszt, csak persze több betegségre tobb tedzt van .
jan. 29. 07:57
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

35-ös .

Annyira szeretem az okoskodókat.

Ezt a vikipediaból masoltam ki.

Az ondó, más néven sperma a hímek nemi mirigyei által termelt kolloidális folyadék, amely hímivarsejteket (spermiumokat) tartalmaz. Frissen fehéres-szürkés, olykor sárgás testnedv.

Nem mintha mulna rajta valami.

jan. 29. 08:00
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten izgatna egy ilyen véletlen...
febr. 4. 11:53
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban,inkább izgatna.
febr. 12. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!