Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerettek néha nem teljesen meztelenül szexelni?
Figyelt kérdés
Akár csak bugyi melltartó marad fenn, akár egy szoknya vagy bármi.2023. dec. 29. 16:31
1/5 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat, ha marad valami, akár rajtam, akár a pasin. Bugyi, trikó, szoknya, cipő. Esetében póló, ing, nadrág, bármi. Megvan a varázsa, olyan mintha annyira kívánnád a másikat, mintha nem is lenne idő rendesen levetkőzni.
2/5 anonim válasza:
Akkor igen,ha nem a bugyi marad fenn.Nem szeretem félrehúzva,ott legyek szabadon.
3/5 anonim válasza:
Szokott megesni az ilyen.. Szeretek így sexelni..
4/5 anonim válasza:
Előfordul a hely és idő függvényében, hogy nem kerül le minden, illetve a pasim szereti a szexi fehérneműket ami szintén fenn marad.
5/5 anonim válasza:
Combfixet szeretem magamon hagyni. Esetleg bugyit (ami szándékosan kivágott középen).
De melltartó is maradt már fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!