Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk volt olyan, hogy anyukáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt olyan, hogy anyukátok szóvá tette, hogy önkielégítéskor jobban figyeljetek oda, hogy ne kenjétek össze az ágyneműt, pizsamát meg egyebeket?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

jaja, azóta a függönybe kenem.

De most meg emiatt rinyál...

2023. dec. 28. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak a sok zsepi miatt rinyált hogy dobjam ki legalább
2023. dec. 28. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaja feltalálták már a zsebkendőt és a WC papírt, papírtörlőkendőt nem a pizsamába kell beledurrantani az anyagot haver 😂
2023. dec. 28. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt rá példa.
2023. dec. 28. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,volt
2023. dec. 28. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen. A szüleim nagyon vallásosak voltak, és engem is úgy neveltek. Mondták bűn maszturbálni. Persze én nem igazán vettem ezeket a vallási dolgokat komolyan. Igy rendszeresen maszturbáltam. És időnként a gatyába pizsamába engedtem a spermát. És amikor anya szólt érte mondtam éjszaka történt álmomba. Utána csak néha tett említést, hogy már megint milyen a gatya. Sajnos a szülők már nem élnek.
2023. dec. 29. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt hogy teljesen teleélveztem a boxerem, tocsogott az ondóban. Kíváncsi voltam szóvá teszi-e, de nem említette:)
jún. 18. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!