Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legcikibb szexuális történet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcikibb szexuális történet ami veletek történt?

Figyelt kérdés
Én elmesélem az enyémet.Egy rosszlányal lebeszéltem az idöpontot akihez 240 km kellet utaznom ráadásul,de mivel elöző este kivertem rá,amikor megérkeztem hozzá,nem ált fel,igy buktam a pénzt és az útiköltség árát is..
2023. dec. 28. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
hát életem legrosszabb pillanat 3as szex és anyám belép az ajton
2023. dec. 28. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Elozo este utan masnap nem all fel? Azert ott nem az volt a problema, hanem faraszto, lelohaszto volt odaerni.
2023. dec. 28. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Az az első szex volt. Nem is volt jó, sötétben kezdtük egy buliban... tudom, tudom, már kár is rajta rágódni.

Egy taktárban, én az asztalon, abszolut zavarban mind a ketten, tök sötét volt.

Majd kedves barátnőm kívülről felkapcsolta a villanyt... nos, annyi is volt az egésznek. Nagyon kínos volt, valószínűleg mind a kettőnknek.

2023. dec. 28. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Még tizenévesen, miközben éppen a barátomat szoptam, ránk nyitott az anyja.

Ráadásul kellett 1-2 másodperc, mire leesett nekem, hogy mi történik, mert én pont háttal voltam az ajtónak.

2023. dec. 28. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Mikor ráült a lány az arcomra majdnem megfulladtam, mert olyan nehéz volt.

Persze tetszett ő meg minden, csak ez valahogy úgy sikerült, hogy fulladásnak éltem meg aztán fura volt jelezni, hogy gyorsan száljon le, mert fulladok.

2023. dec. 28. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Hetero fiú létemre egy másik fiú a köldökömbe élvezett
2023. dec. 28. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Epp paromon lovagoltam amikor benyitott az anyja...

Hat majd elsüllyedtem, abbahagytam, parom meg megszólal: mindjárt elmegyek benned, ne hagyd abba...

Borzasztó :D

2023. dec. 28. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Rányitás nálam is... a nőm anyja nyitott ránk. A lány maga elé fogta a párnát, én meg ott álltam álló szerszámmal. Mozdulatlanra fagytam. Olyan bambán még nem néztem, mint akkor. Az a pár másodperc óráknak tűnt.
2023. dec. 28. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Helyes kis szőke prostival dugtam.Megfordítottam kutyába,hogy seggbe rakom,hát elment a kedvem.Nagy barna folt volt a feneke körül rászáradva.
2023. dec. 28. 21:30
 10/10 anonim válasza:
#9 XDDDDD
2024. febr. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!