Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha a partneretek még szűz? (22/f)

Figyelt kérdés
22 éves lettem, nem szexeltem még. Igen, vágyom rá, de nem akartam úgy elveszteni, hogy nem jelent semmit. Nem volt még olyan az életemben, akire azt mertem volna mondani, ő az igazi. Viszont ahogy idősebb vagyok, egyre nehezebb elmagyarázni másoknak a döntésem, mintha ilyen korban már elvárás lenne. Általában már csak kikerülöm a kérdést. Gondoltam arra is, hogy csak túl kéne lenni rajta, de sosem tudom rávenni magam, hogy egyedül a szexért csináljam. Hasonló korú lányok, nektek mennyire probléma, ha a párotok tapasztalatlan?

2023. dec. 28. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem zavart az ilyesmi.
2023. dec. 28. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyen lányból kevés van azért, már itt arra gondolok, amilyen te is vagy, csak fiúban. Ilyen típus.

Túl jófiúnak tűnsz, túlságosan hiszel még az ilyen mesékben, hogy "igazi" stb.

2023. dec. 28. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
engem még izgatna is a dolog
2023. dec. 28. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván le leszek pontozva, de ilyenkor sokszor nem a szüzesség ténye a gond. Inkább az oka, ami meghúzódik a háttérben.
2023. dec. 28. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem zavar, sőt örülök neki.
2023. dec. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!