Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszítsem el a szüzességem? 35f

Figyelt kérdés
......ha egy kicsit is elgondolkodtál rajta, bármilyen formában, írj!

2023. dec. 27. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Elkezdesz csajozni, felszedsz valakit, elviszed randikra, és nőtől függőben valahol a 2. és a 6. randi között beteszed a futykosod a csaj puncikajaba.

Én így vesztenem el a helyedben.

Most már te is agyalj rajta.

2023. dec. 27. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es: Ez az, ami valamiért nem megy neki. Nem alázni kell a kérdezőt, hanem segíteni. Megértem, hogy nem akar prostizni, de az ő helyzetében első lépésnek megtenné. Hiszen hatalmas gátlásai lehetnek, emiatt szűz az ő korában. Legjobb egy pszichoterápia lenne.

A prostival nem veszíthet. Csak a gátlásait. Lehet, hogy utána rájönne, nem egy nagy durranás a dolog (szüzek nem ritkán túlmisztifikálják a szexet). Kevésbé stresszelne az ismerkedéstől és idővel lenne normális kapcsolata is. Testileg viszont megkönnyebbülne.

2023. dec. 27. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
En elhiszem hogy szar meg fos. Azt is h ha nem ég, dumagep, vagy nem epp sarmos. De eg, etlen egy dolog a kulcsa az egésznek. Az elutasítás kezelese. Mindenkit utasitanak el. El kell fogadni, feldolgozni,tultenni magát majd elfeledni és újra próbálni. Nem marad más egyszerűen. Hiába fogjuk sajnálni, az nem segít neki. Magának kell hog, osszekaparja magát és erőt vegyen, és menjen tovább.
2023. dec. 27. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Ezen neked kéne elgondolkodnod. Elsősorban azon, hogy miért is vagy 35 évesen még szűz.
2023. dec. 28. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

Még nőként is elítélem a prostizást.

De az, aki 35 évesen még szűz, az nekem nem tűnik normális férfinak. Valami nem oké.. eléggé gáz ez így.

Bocs.

2023. dec. 28. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem a kérdező a hülye erkölcseinek az áldozata.

Azt ugye tudjuk, hogy "válogatós f.sznak kutyában a helye" -(dakota bölcselet)

Ha eddig nem volt sürgős, most mitől lett az? Nem ráér még 35 évig vekengeni a módszereken?

2023. dec. 28. 09:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Nehéz amúgy ebben a témában válaszokat keresni. Mert két különböző életforma az, mikor egy pasi 30 évesen is szüz, meg aki rendszeresen él szexuális életet. Ugye ezutóbbiak fognak válaszolni leginkább ezekre a kérdésekre. Nekik egy természetes dolog, amit csak csinálni kell, amikor akarnak és kész.

Éppen ezért fogsz sok olyan választ kapni, hogy "menj el fizetős hölgyhöz és kész, nincs mit túl gondolni"

Ami szerintem nem helytálló, mert aki ennyi idősen is szüz még (én is az vagyok), az azért is van, mert nem tudja csak úgy megtenni. Ha megtudná, a kérdés sem született volna meg.

Ignorálni kell az ilyen válaszokat.

Nekem pl az elmúlt években nem egy lehetőségem akadt. Volt mikor konkrét felajánlás volt, de sosem éltem eggyikkel sem.

Szerintem itt vagy el kell engedni a dolgot, ahogy én is tettem, vagy szakemberhez fordulsz, aki segít a mentális helyzeten. Mert itt ebben van inkább a probléma, ez az, amitől nem tud ezen túl lendülni.

Hiszen a legótvarabb, legalpáribb, legutolsóbb pasi is tud nőhöz jutni, ezzel én is tisztában vagyok, ahogy azzal is, hogy nekem is a felfogásom akadályoz. Nekem pl annyi önbizalmam sincs, hogy orvoson kívül bárki előtt póló nélkül mutatkozzak. Strandon sem voltam már 15 éve.

Így adja magát, hogy mi az egyik okom, amiért nem tudok lefeküdni senkivel sem, mivel saját magamtól is undorodom, és ezen az sem tud segíteni, ha ennek az ellenkezőjét vallja valaki a szemembe.

A lényeg, hogy itt nem fogsz konkrét választ kapni, csak semmit mondóakat, vagy bántóakat.

ápr. 9. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!