Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok, hogy a párotoknak hány expartnere volt, mennyire mondanátok, hogy ez már sok?
Semmi közöd hozzá.
Akkor te még nem voltál. A mosthoz van közöd.
26.58
Komolyra fordítva a magam részéről teljesen mindegy, hogy egy vagy harmincegy amíg maradéktalanul élvezzük egymás társaságát.
Másfelől volt aki az én 8-10 partneremet soknak találta volt akinek teljesen rendben volt. Nem szoktam kamuzni a "mennyiséggel", orbitális baromság lenne.
37f
A feleségem 15-18 éves kora között 8 fiúval szexelt összesen, és 2 lánnyal. Akkor jött össze velem. Nekem kevesebb partnerem volt. De vagánynak tartottam miatta. Volt, akit ismertem is közülük.
Inkább az zavart, hogy volt köztük egy valaki, akire soha nem tippeltem volna. De túltettem magam a dolgon. Pedig ki nem állhatom a csávót a mai napig.
Ha minden nap mással lenne se zavarna. Elég nyitott vagyok.
F
Nekem már az 5 is sok. Próbálok olyan nőkkel ismerkedni, akik nem voltak rib*ncok.
Nyugodt lehet lepontozni.
Érdekes, a férjem soha nem vallotta be, a mai napig nem tudom.
A pasimmal teljesen nyitottan és őszintén beszélünk mindenről, erről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!