Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a fiataloknak (18-25)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiataloknak (18-25) kisebb tesztoszteron szintjük, nagyobb ösztrogén szintjük van, akkor hogy lehet nagyobb farkuk?

Figyelt kérdés

Szinte kivétel nélkül mindenki ezen a véleményen van , hogy a a fiataloknak nagyobb van. Már olvastam ezt nőktől és meleg férfiaktól is. Volt olyan nő aki direkt ezért szexelt fiatalokkal.

De kutatások vannak arra, hogy az ösztrogén szint egyre nagyobb,míg a tesztoszteron egyre kisebb a fiatalokban. Sőt a termékenységük is csökken. Ezek mellett, hogy lehet nagyobb péniszük?

2023. dec. 26. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A nők is egyre magasabbak, ezek szerint az ösztrogén nem zárja ki a magasság növekedést. Szóval ez semmit nem jelent.

#10 nem kellene mindenkiét lemérni. Vannak statisztika módszerek ami alapján nagyon jól becsülhető lenne.

2023. dec. 27. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 Te vagy az Pulai? 🤣🤣🤣
2023. dec. 27. 11:53
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 ?
2023. dec. 27. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 Mindegy, hagyjuk ha nem érted...
2023. dec. 27. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Na akkor én mit mondjak 22 évesen 13 centim van. Siralmas. Én annak örülnek, ha csökkent volna az átlag, de kötve hiszem.
2023. dec. 27. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:

10.

Attól, hogy szégyenlősebbek simán lehet a legtöbbnek átlagnál nagyobb farka csak nem szeretik ha megbámulják őket az öltözőben, zuhanyzóban.

Most 25 vagyok, 15 éves korom óta használok közös zuhanyzókat, nem szégyenlősködöm, de engem is bosszant amikor 40-50-60-as korosztály rendszeresen alkalmat keres, hogy megbámuljon.

És nem kevés ilyen eset van

Pl gyakran előfordul, hogy egy már előttem ott lévő vagy utánam jövő emberke pont 1 perccel utánam jött ki a medencéből a zuhanyzóba mintha sokan erre várnának az uszodában, hogy egy fiatal srácot megnézzen

Vagy thermálba is volt olyan, hogy elmentem zuhanyozni és miután végeztem elkezdtem törölközni és pont akkor jött be egy hapsi lecsapatni magát vízzel amikor már elhalgatott a zuhanyzónak a vízcsobogása, tehát nyilvánvaló volt, hogy a kabinból kint van az illető és törölközik, ami azért volt furcsa mert ilyen lecsapatásra ruhában ott a lehetőség a medence mellet.

Ezek után senki se csodálkozzon, hogy egyre több fiatalabb gatyába tusol.

2023. dec. 27. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Haverok, osztálytársak sokszor egymás előtt nem mernek meztelenre vetkőzni. Ez annó a mi korosztályunkban igen ritka volt. Nem értek egyet veled, de mindegy.

Én is járok úszni. Egy öltöző, közös zuhanyzó ilyen. Mindig van több korosztály. De mind férfiak, fiúk vagyunk, ugyanaz van a lábunk közt. Nem kell szégyenlősködni. És ha megnéz vki, mi van akkor? Semmi. Ha nagy farkatok van, inkább legyetek rá büszkék! :D

2023. dec. 27. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudok a hormonokról, de az biztos, hogy a fiatalabbak között komoly méreteket lehet látni öltözőkben
2023. dec. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!