Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdőben vagy edzőteremben szoktatok zuhanyozni?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor meztelenül?
Nemed? Nem vagy szégyenlős?
2023. dec. 26. 21:29
1/13 anonim válasza:
Edzoterembe nem jarok. Furdobe mindenki tusol. Meztelenul. N kor
2/13 anonim válasza:
Mindkettőben, ha szükséges. Persze, hogy meztelenül, ruhában hogyan lehetne? Nem vagyok szégyenlős, de hát nem is az utcán kell végigvonulnom. N
4/13 anonim válasza:
Ilyen hely utan ritkan mennek be ruhastol az biztos N
5/13 anonim válasza:
Soha nem tusolok edzés után. Kizárt, hogy én mások után beszálljak a zuhany alá. Beugrok a kocsiba, hamar otthon vagyok, és azonnal elintézem ezt. Ráadásul ahová játok nincs sok kabin, szóval várnom is kellene. Akik zuhanyoznak, azok mindig takarják magukat törölközővel, diszkréten váltanak ruhát.
6/13 anonim válasza:
szoktam, meztelenül és már megszoktam.
26/f
7/13 anonim válasza:
Szoktam. Nem vagyok szégyenlős egyáltalán. 32F
8/13 anonim válasza:
Edzőterembe nem járok, de fürdeni, szaunázni igen. Fürdés után mindig lezuhanyzok meztelenül. Hazáig nem vakaróznék a klóros víztől.
Ha járnék edzeni akkor az után is mindenképp letusolnék, mert nem venném fel az utcai ruhámat izzadtan.
21/f
9/13 anonim válasza:
Meztelenül - edzésruhában, vagy fürdőruhában kellene a tus alá beállnom? Elég hülyén mutatna 😂 Mit szégyelljek? Nem mutogatom, akinek nem tetszik meg ne nézze, nem kötelező.
10/13 anonim válasza:
mindenki meztelenül zuhanyozik, én még nem láttam senkit se ruhába, boxerba zuhanyozni. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!