Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orbánnal Putyinnal vagy Trumpal bújnatok előbb ágyba hölgyeim, ha szeretott keresne?
Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 19:09
11/21 anonim válasza:
Orbánnal kinyalatnám a p.inámat.
13/21 anonim válasza:
Ha kihalna az emberiség és csak ez a 3 pasi maradna, én cölibátust fogadnék. Pedig szeretek szexelni.
14/21 anonim válasza:
Ha a fold kihalasban lenne es muszaj lenne gyereket csinalni putyin
15/21 anonim válasza:
Mennyi ribi?!:) De az nem baj.
A baj az, hogy mennyire ostobák?
16/21 A kérdező kommentje:
Miért mondod Putyin testileg azért nem rossz edzesben van az öreg.
jan. 6. 12:05
17/21 anonim válasza:
16-os: Putler testileg elég jó állapotban volt, fiatalabb korában csinos férfi volt, de a személyisége mindent lerombol. Egy diktátor, aki nem riad vissza semmitől, szerintem pszichopata. Ilyen pasi akkor se kéne, ha amúgy a legszebb férfi volna a világon.
18/21 anonim válasza:
Putykó zsebibaba.
A másik kettő meg zakkant.
19/21 A kérdező kommentje:
17# szerintem.amugy sokszor a pszihopatakra gerjednek a nők legalábbis ameg testi a dolog és nem kezdenek el gondolkodni.
Egy csomó pszihopata ember kogazdag gonosz és lelketlen de a kapitalizmusnak ez kell.
A nők meg szeretik a sikert.
jan. 6. 20:41
20/21 anonim válasza:
Kőgazdag, gonosz, lelketlen... a túrót szeretik az ilyen elfajzott majmokat a nők!
Csak a pénzüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!