Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megissza a spermáját?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja járok egy ferfivel, akinek a szexuális szokásai nekem egyre vállalhatatlanabbak. Pl elmondta kiáll a háza elé (belatni mert olyan a kerítés) zsebre rakja a kezét és ott maszturbál, majd a tenyerébe elvesz, berohan és kinyalja a spermáját a tenyeréből. Vagy orális utan arra kér, tartsam a számba a spermaját és csurgassam át az övébe és megissza. Ilyennel sosem találkoztam még, nagyon furának tartom. Miért akarja/teszi ezeket? Ezek normálisak?2023. dec. 22. 08:09
1/17 anonim válasza:
Neki normális, neked fura.
Te mit akarsz tőle?
2/17 A kérdező kommentje:
Neki miért is normális ez?
2023. dec. 22. 08:11
3/17 NTBS válasza:
Neki ilyen a szexuális kultúrája.
4/17 anonim válasza:
Elég betegnek tűnik, ha téged zavar ez akkor ne járj vele.
5/17 anonim válasza:
Ha még veled nyeletné le...de ez? Hát ja, fura.
6/17 anonim válasza:
Az ilyen a saját szarát is megeszi.
7/17 anonim válasza:
Fura, én hányok a saját spermámtól kb. Ilyenkor tényleg csak azt nem értem, hogy az ilyeneknek hogyan jut nő?:D
8/17 anonim válasza:
Én is kértem mar párom h ha leszopott, teli szájjal smároljunk. Vagy egyszer kinyaltam miután beleélveztem. De nem csinálunk belőle rendszert. Fura fétis, de létező. A zsebhokis az nekem nem menne semmiképp. Kellett, h lány legyen a "közvetítő'. Ha minden alkalommal, vagy nagyon gyakran kéri cumi után h add át, az sztem túlmegy a normál kategórián. Akkor ott vmi zavar van a rendszerben. Esetleg nem hajlamos arra h férfivel is csinálja? Ez egy picit megmagyarázná a vonzalmát a spermához.
9/17 anonim válasza:
Elég férfiatlan ez így, legalábbis, ha nő lennék, tutti offolnám, nem tudnék rá férfiként tekinteni!
35/F
10/17 anonim válasza:
Hát mert minimum biszex és gondolom azért megy ki hogy "kukkoljon".
Neki nem fura, neked az, de ha nem tudja megfogalmazni miért szereti akkor valamit nem mond el.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!