Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Miért kell az intimitást mindenbe belekeverni és azt egy erőszakos módon?
Sziasztok,
21 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy kezdjem. Manapság úgy néz ki (ez csak az én megfigyelésem és ha tévedek kérlek javítsatok ki), hogy sok egyén (az én esetemben férfiak), nem tudnak megkülönböztetni a szexuális és attól jóval elágazó dolgoktól. Hogy szemléltessem mire gondolok, fel szeretném az én tapasztalatomat hozni:Engem például nagyon érdekelnek más kultúrák és ezért van pár ilyen tandemes oldal, ahol regisztráltam annak reményében, hogy külföldi barátokat szerezhetek. Van, hogy lányok írnak rám és van hogy férfiak, amivel nincs is semmi gond. A gond azzal van, hogy amikor beleegyezek abba, hogy egy férfivel videóhívásozzunk, akkor nem helyénvaló dolgokra kér. Pl. öltözzek át előtte egy másik ruciba, mutassam meg neki a melleim melltartóban, de voltak már durvábbak is. Én ilyenkor mindig nemet mondok, mert egy én szégyenlős vagyok és kettő még nem volt semmilyen szexuális dologban részem, mert három vannak gátlásaim a magasságom és a súlyom miatt.(Már sokat fogytam ,de még mindig van rajtam. Hasam alig van, csak a combjaim nagyok és a fenekem, de én akkor is szeretnék tovább fogyni, de ez itt lényegtelen. Bocsánat)
Ez egyféle rant, mert nem tudom megérteni, hogy például egy olyan oldalt, amit idegen nyelvi és kultúrális cserére találtak ki hogy lehet összekeverni egy olyan oldallal, ahol szexuális szolgáltatást kereshet egy személy?
Hogy tisztázzam: Azért mert valakinek nagy a libidója, nem gondolom, hogy autómatikusan rossz ember. De azért ez számomra bosszantó, hogy ilyen oldalakba bele kell keverjék az egészet és arról nem is szólva, hogy ha nemet mond az ember, mert nem éppen online szexet vagy mit tudom én mit akar, akkor ezek az emberek erőszakoskodnak és ha én elhagyom a videóhívást akkor meg nekik áll feljebb és durván beszólnak.
Annyit szeretnék tisztázni még,hogy tudom, hogy nők is tudnak ilyenek lenni és biztos vagyok abban, hogy nem minden férfi ilyen, mert találkoztam már normálisakkal is, de az ilyeneket nem tudom megérteni.
Ezért kérlek szépen titeket, magyarázzátok el nekem, hogy egyesek miért keverik a szexet mindenbe bele?

12.
Ne normálizaljuk ezt a viselkedést.
Igen, a tiltás a megoldás de azért ne az legyen már az alap hogy mindenki bunkó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!