Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is kínozta már meg a mellbimbóit? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Úgy írj, hogy pasi vagyok!2023. dec. 19. 09:46
11/19 anonim 

válasza:

Tűkkel szúrtam már át a mellbimbómat. A feleségemét úgyszintén, sőt az ő mellei szögeket is kaptak már. Talán hihetetlen, de ezt nagyon élvezi, na meg én is.
12/19 anonim 

válasza:

Igen csináltam mar magamnak f és a paromnak is csipeszeltem,harapdáltam a bimboit!
13/19 anonim 

válasza:

Csipeszt rakott ra egy domina mikor levvet nagyon fajt
14/19 A kérdező kommentje:
13. Meddig volt rajta, nekem kb egy órát, de nem folyamat, hanem föl le teszegettem, csavargattam, meg húzogattam, és igazából nem fájt utána nagyon.
2023. dec. 21. 17:06
15/19 anonim 

válasza:

Hat 1,5 2 orat volt rajta folyamatosan uttana majdnem meghaltam😀
16/19 A kérdező kommentje:
15. Értem, köszi!
2023. dec. 21. 17:15
17/19 anonim 

válasza:

Meglepően sok lány szereti finomabb, durvább módon. Ez egyéntől függ. Egész sok barátnőmnek csináltam akik élvezték. Volt aki még engem is meglepett, mert egyre keményebben akarta. Harapás, csipesz, súlyok, láncok, megkötözés cérnaval, damillal, tűvel megszúrni vagy átszúrni, hideg és forró dolgok. 30F
19/19 anonim 

válasza:

Nekem nagyon izgató férfi létemre is.A párom szereti izgatni.Szeretem ha szájával,vagy kézzel izgatja.Ha orális örökben részesít,akkor én játszom vele.Ha veri a farkamat,akkor az egyiket szájjal kényezteti,de a másikkal én játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!