Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját lányodat hallottad már otthon szexelni?
Ott volt a barátja és egyre hangosabban ment a zene a szobájában. Mentem wc-re mikor 1-2 másodpercre hirtelen leállt a tucc-tucc és meghallottam a nyögését. Nem bírtam megállni, hogy ne nézzek be a kulcslyukon. Persze akkor már újra ment a zene, ami elnyomta a hangot, de viszont láttam ahogy a srác pakolja hátulról a kislányomat. Vegyes érzéseim voltak apaként, de úgy voltam vele, hogy szerelmes meg jó neki...! Kb. 1 percig kukkoltam őket, akkor pózt váltottak és láttam hogy jó nagy szerszáma van a gyereknek. Nem véletlen kellett nekik a hangos zene, azt a farkat tuti megérezte az akkor 15 éves lányom. Mikor a wc-re értem, már állt az enyém is. Kivertem.
Később, mikor előkerültek, a kiscsaj vigyorgott mint a tejbetök, lerítt róla, hogy nagyon jót szexeltek. Megértettem hogy már nem apa kislánya, hanem fiatal kis nő.
13. Troll vagy.
A lányát senki nem hívja kiscsajnak!!!
Aki arra maszturbál, hogy véletlen meglátja szex közben a gyerekét az nem normális. Nagyon nagy bajok vannak agyban.
Merem remélni, hogy az ilyen hozzászólások egytől egyik kamuk.
14-es
Ha troll, akkor nem azért mert kiscsajnak hívja.
Én is úgy hívom a kislányomat és imádja! 5,5éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!