Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mennyire számít jónak?
Figyelt kérdés
Hossz: 16,5cm
Vastagság: 13cm
2023. dec. 18. 19:00
3/14 anonim válasza:
A kérdezőnek fogalma sincs a vastagság jelentéséről. Mondjuk ez megmagyarázza, hogy miért itt írja ki a retaldált kérdéseit.
4/14 anonim válasza:
Akkor jó, ha tudsz is vele bánni. Láttam én már lószerszámot, a gazdájának meg fingja se volt hogyan kell vele örömet szerezni. Csak lihegett meg tolt mint egy idióta.
Nem kérek privátot.
5/14 anonim válasza:
4 vagyok amúgy milyen vastagság ez ember? :D
7/14 anonim válasza:
13 cm átmérőjű? Elefántpöcsöd van?
9/14 anonim válasza:
Hogy jutott eszedbe ez az unorthodox kérdés?
10/14 anonim válasza:
Jónak számít - a kezedhez, mert amíg a méricskélésnél vagy fejben addig máshogy aligha fogod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!